Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP AB1 cu KT88

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator gabriele

Si modificarile aduse,am pus tuburile preului sub "capota" si am montat in locul lor ochii magici EM84 si tot sub "capota" am adaugat si un pre MM phono cu 2 tuburi.

Si cu asta basta .......sa lasam pe Viorel sa-si prezinte lucrarea !!!

Posted Image

Posted Image

Editat de gabriele
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

5

• carageae

1

• vidax

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator gabriele

Cum merge proiectul cu KT88.... Viorel !?

Apropo de Yaqin ...am schimbat si transformatoarele de iesire cu 2 trafuri "personalizate " de mine pt modalitate trioda cu KY120 ,iata ce spune clientul (textul original):

...............................................

"Continua l'ascolto dello Yaqin modificato da te, un altro AMPLI, strepitoso, voci spalancate, alti cristallini e dolcissimi, bassi molto più profondi!"

...............................................

Am redus complet si humm-ul intrucit in versiunea originala trafurile de alimentare /iesire erau montate cu axele paralele.!!!! am inversat la 90 de grade si s-a facut liniste...!!!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator gabriele

Dupa ce am schimbat si trafurile de iesire cu cele facute de mine uite ce spune propietarul:

................................................................................................................................................................

Continua l'ascolto dello Yaqin modificato da te, un altro AMPLI, strepitoso, voci spalancate, alti cristallini e dolcissimi, bassi molto più profondi!

Non vedo l'ora di fare le ultime modifiche per poi mettere il volume controllato via IR!

Ciao caro e grazie ancora per la tua professionalità e la tua disponibilità!

Alex
.................................................................................................................................................................
Nu are rost sa traduc........!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări