Vizitator gabriele Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Si modificarile aduse,am pus tuburile preului sub "capota" si am montat in locul lor ochii magici EM84 si tot sub "capota" am adaugat si un pre MM phono cu 2 tuburi. Si cu asta basta .......sa lasam pe Viorel sa-si prezinte lucrarea !!! Editat Decembrie 11, 2014 de gabriele Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Si versiunea finala cu KT120 tung-sol ,driver 6SN7 tung-sol ,pre 12AX7 tung-sol v-meter EM84 RFT ,phono 6BQ7 philips miniwatt ...alt sunet alta perspectiva . Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Cum merge proiectul cu KT88.... Viorel !? Apropo de Yaqin ...am schimbat si transformatoarele de iesire cu 2 trafuri "personalizate " de mine pt modalitate trioda cu KY120 ,iata ce spune clientul (textul original): ............................................... "Continua l'ascolto dello Yaqin modificato da te, un altro AMPLI, strepitoso, voci spalancate, alti cristallini e dolcissimi, bassi molto più profondi!" ............................................... Am redus complet si humm-ul intrucit in versiunea originala trafurile de alimentare /iesire erau montate cu axele paralele.!!!! am inversat la 90 de grade si s-a facut liniste...!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Momentan stagnează,sunt în Japonia acum Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Momentan stagnează,sunt în Japonia acum Sejur placut .......sper sa vizitez si eu china la toamna !!!! Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Dupa ce am schimbat si trafurile de iesire cu cele facute de mine uite ce spune propietarul: ................................................................................................................................................................ Continua l'ascolto dello Yaqin modificato da te, un altro AMPLI, strepitoso, voci spalancate, alti cristallini e dolcissimi, bassi molto più profondi! Non vedo l'ora di fare le ultime modifiche per poi mettere il volume controllato via IR! Ciao caro e grazie ancora per la tua professionalità e la tua disponibilità! Alex ................................................................................................................................................................. Nu are rost sa traduc........!!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum