Vizitator gigimarga Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 buna dimineatza/ziua/seara,m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am).trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep.multumesc mult! Link spre comentariu
cristimm Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 buna dimineatza/ziua/seara,m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am).trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep.multumesc mult!Daca este modelul care cred eu (da mai multe detalii) lampile mici sunt ECC83 si cele 2 mari sunt EL84. Ma intereseaza sa o cumpar. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 mai are p'acolo si un EF86/vibrato si EZ81/redres(o)are Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 buna dimineatza/ziua/seara, m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am). trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep. multumesc mult! daca ai da un simplu search :goodman: (ca doar d`aia e butonu ala acolo :smt003 ) ai fi gasit ca aici ai cateva scheme de Doina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum