Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema unei statii doina

Vizitator gigimarga

Postări Recomandate

Vizitator gigimarga

buna dimineatza/ziua/seara,m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am).trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep.multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristimm

1

• Kosmin

1

• vasilenicolae52

1

Top autori în acest subiect

buna dimineatza/ziua/seara,m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am).trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep.multumesc mult!

Daca este modelul care cred eu (da mai multe detalii) lampile mici sunt ECC83 si cele 2 mari sunt EL84. Ma intereseaza sa o cumpar.
Link spre comentariu

buna dimineatza/ziua/seara,

m-ar interesa schema unei statii de chitara "doina" de 15 W (mai multe detalii nu am).

trebuie sa inlocuies o lampa arsa, dar nu stiu ce tip este si nici nu ma prea pricep.

multumesc mult!

daca ai da un simplu search :goodman: (ca doar d`aia e butonu ala acolo :smt003 ) ai fi gasit ca aici ai cateva scheme de Doina
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări