dzyk2000 Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Doresc sa schimb acumulatorii unei filetante Bosch si la reprezentanta ma costa 500 ron iar una noua este 450 ron, am desfacut cutia si are 10 celule de 1,2 v 1200 mAh, unde pot gasi celule la un pret rezonabil? Am cautat pe net dar nu am gasit decat la pers. fizice si nu prea pun baza. Link spre comentariu
tinel Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Cu vreun an in urma am intrebat la Varta Ploiesti cat m-ar costa o inlocuire de acumulatori de exact acelasi tip . Cam 180 de lei din cate-mi aduc aminte. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Pai tot cam acolo ies, asta inseamna 360 ron, prefer sa iau un acumulator mai mare ca volum si sa il port la centura la brau. Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Are TME mai multe tipuri , vezi care ți se potrivesc la dimensiune - cred că sunt ”C” ai tăi . Link spre comentariu
tinel Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Eu am adaptat la bormasina mea un acum. cu gel de 12V/1,3A care corespunde ca dimensiune cu originalul , dar nu face fata . M-am uitat si eu pe site-ul TME si cei care s-ar potrivi sunt niste acum. produsi de celebra firma BYD , asa ca ma gandesc ca ar fi mai rentabil sa cumperi un accupak noname care se gaseste la vreo 60 de lei si din care sa scoti celulele si sa le bagi in carcasa Bosch-ului.Ceea ce nu mi-e clar e daca in accupak-ul chinezesc de 12V chiar sunt 10 celule , cum ar trebui...mi-a adus cineva o scula ,,spaniola'' pe care scria mare 18V si in ea erau 8 celule... Link spre comentariu
ilzul Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) As recomanda un acumulator de genul: http://static-ip-235-127-134-202.rev.dyxnet.com/propicture/a39/29745/pb_oz011231845418.jpg Acesta chiar ar fi usor de purtat (la brau). Am mai scris si in alt post... SI noi am avut probleme cu astfel de acumulatori (cei de la bormasina), care nu tin foarte mult. Acum, in casa folosim un acumulator auto de 12v. Editat Decembrie 7, 2014 de ilzul Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) As recomanda un acumulator de genul: http://static-ip-235-127-134-202.rev.dyxnet.com/propicture/a39/29745/pb_oz011231845418.jpg Acesta chiar ar fi usor de purtat (la brau). Am mai scris si in alt post... SI noi am avut probleme cu astfel de acumulatori (cei de la bormasina), care nu tin foarte mult. Acum, in casa folosim un acumulator auto de 12v. Problema e că acel tip de acumulator se folosește de obicei doar în UPS-uri și sisteme de alarmă, nu-i bine să-l stresezi cu o bormașină, nu mai vorbesc de fragilitatea plăcilor de plumb. Iese mai ieftin cumpărând un acumulator de bormașină ieftină (ex. Stern, la 60 Lei) și folosește doar elemenții de schimb.Nu e cea mai fiabilă variantă, dar e cea mai convenabilă.Bateria auto este perfectă, dar uneori este prea incomodă, iar cablurile de legătură trebuie să fie destul de groase (minim 2,5mmp) dacă depășesc 2m. Editat Decembrie 7, 2014 de validae Link spre comentariu
costi_b Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Uita-te pe pagina asta și poți alege dimensiunea care ți se potrivește. Eu am cumpărat în urmă cu ceva ani de la ei și au prețuri decente. http://www.gpbatteries.ro/pages/acumulatori_industriali_gp_ni_cd_cilindric_date_tehnice.php Link spre comentariu
tinel Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Celulele din accupak-ul Bosch de 12v/1,2A au diametrul de 22mm si lungimea de 34mmm , codul lor ar fi ,, 4/5SC''. M-am gandit si eu sa cumpar un acumulator noname si sa-i iau celulele , dar la verificare, in magazin , am gasit cam 7V la bornele unui acum de 12V, asa ca m-am lasat pagubas. Ori erau vechi celulele ori erau mai putine ; dar nu-i o regula ,poate in magazine mai serioase sa gasesti ceva OK. Oricum ia-ti ap. de masura cu tine .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum