Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELEFUNKEN MOD.TE32182B29C10 shasiu 17mb82-2.

cluj1973

Postări Recomandate

Salut la toti.Cine ma poate ajuta cu un dump la tv led telefunken te32182b29c10 schasiu 17mb82-2.

Cpu - MT5820LUNU Spi Flash - (U10) - WINBOND 25Q160BV,(U12) - WINBOND 25Q64BV Panel - VES315WNDL-01 Power Board - 17IPS11

Am gasit multe dumpuri de la multe modele dar nici unul nu mere bine,care cu piciorela in sus si negativ ,care fara sunet.Poate cineva are un dump de la asa model si ma poate ajuta,multumim.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator Vali Ignat

Buna ziua, rugamintea mea este, iuliantv, daca poti reposta binurile respective, linkul nu mai este valid. multumesc. Ma chiuni de ceva vreme cu un sasiu 17mb82s cu display WNDL-01, si am numai imagini intoarse si negative.

Editat de Vali Ignat
Link spre comentariu
Vizitator Vali Ignat

Multumesc mult, insa nu am sunet...imi vine sa arunc tampenia asta turceasca pe geam. Placa asta are modul digital audio cu AD, cred ca nu se pupa cu softul, desi este 17MB82S. Asta este, mai caut.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări