bobo Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 ce poate fi acest controller marcat 62815 in capsula 2x3 pini smd? este dintr-o sursa in comutatie de 12v. nu am mai vazut asa ceva si nici nu am gasit nimic despre el. o sa incerc sa pun si o poza. Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Nu cumva este optocuplor? Urmariti un pic cablajul si veti trage concluzia. 1 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Este foarte posibil să fie controlerul sursei, am întâlnit destul de des astfel de integrate.Se poate identifica modelul pe acest site: http://remont-aud.net/ic_power/ Trebuie să se identifice în prealabil funcția pinilor, asta e relativ ușor. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 dupa cum am zis este controlerul sursei,optocuplorul este pc817. nu este prima sursa in comutatie dar nu am mai intalnit acest tip/capsula de controler. am identificat asa: pin 1=gnd pin5= Vs(12 v probabil) pin 6= G mos-fet am sa incerc sa pun si o poza clara. capsula este foarte mica de dimensiunea unui tranzistor smd. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) am pus 4 poze,nu foarte clare,sper sa-l recunoasca cineva. http://www.99poze.ro/controller_sursa capsula este foarte mica,cat un rezistor smd ,dupa cum se poate observa. Editat Decembrie 5, 2014 de bobo Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Am mai întâlnit din astea defecte, din păcate nu se găsesc de schimb decât prin China și ca atare nu am mai insistat să repar sursele respective. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Am reparat sursa de 12v,1a dar eram curios ce ciudatenie este acesta.avea cablul întrerup,altfel nu mă chinuiam cu ea ca se găsește usor alta la pret mic.am întrebat din curiozitate.multumesc. Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Posibil un integrat analog cu OB2263MP ,Studiati data shhet la OB2263MP si comparati cu ce aveti pe placa. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) aveti perfecta dreptate,...se cunoaste un meserias. este OB2263MP capsula SOT23-6. multumesc. fac o mica rectificare,circuitul este OB2262MP in capsula SOT23-6. .62815=OB2262MP(62 reprezinta ultimele doua cifre din tipul integratului iar 815 reprezinta anul si saptamana in care a fost produs). si ob2263mp corespunde perfect dar conform tipului de marcaj mai mult ca sigur este OB2262MP. multumesc. OB2262MP.pdf Editat Decembrie 6, 2014 de bobo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum