mottofree Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Daca pune una de 1 ohm citeste direct curentul . Ce tip de cablaj e : de aluminiu sau FR4? Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Cablaj este pe o placa de aluminiu. Link spre comentariu
mottofree Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Se poate atasa un radiator cu rezultate . Ledurile china merg pana la 50Celsius ... Link spre comentariu
gabyh Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Din cate stiu ledurile gen 56/5730 au in partea centrala un pad care e lipit prin reflow la mcpcb ..in mod normal fara o suflanta de aer cald sau Ir e cam dificil de deslipit ...am mai multe becoleduri cu asa ceva si mai ales cand e mare mcpcb-ul de aluminiu caldura e disipata pe toata suprafata si abia il dai jos la 300 grade...daca are si cositor de proasta callitate Link spre comentariu
mottofree Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 aliajul de lipit e doar chinezsc ,se pare ca ei au alte norme ,asa e el . Link spre comentariu
gabyh Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Norme la ei...=0 cel mai adesea. Apropo cu ce le-ai deslipit? Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Am dezlipit ledurile cu statie de lipit cu jet de aer cald GORDAK 952. ?? Link spre comentariu
gabyh Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) Ma gandeam eu ca, cu altceva era dificil de dezlipit...o spun din experienta proprie trebuind sa dau suflanta la peste 300grade si fluxul de aer mai mare. Editat Iunie 13, 2016 de gabyh Link spre comentariu
turcu_dan Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Salutare.... am vazut ca in Ambient sunt la reducere zilele acestea becuri cu led Osram de 8W-600Lm si 10W-800Lm, a cumparat cineva? Pretul este de 17Ron/bucata reduse de la 47Ron/buc, parca m-ar tenta.......pentru camera. De fapt toate produsele de la Osram sunt la lichidare, incepand cu halogene/CFL. Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Dane, citeste mai intai topicul special despre becoleduri Osram ... dupa care iti trece cheful de a incerca ... probabil ca din cauza respectiva sunt ieftinite. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Da stiu povestea cu becurile luate la promotie din benzinaria MOL. Totusi ma gandesc ca nu sunt toate asa. Am mai achizitionat acum o jumatate de an 2 buc E14 Osram 5 sau 6W, 470Lm pe care le-am montat in baie intr-un corp luminos inchis....... norocul e ca la baie functioneaza pe durate scurte de timp, max o ora cand mai faci o curatenie ceva. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 In cele din urma am achizitionat de la Kauf...nd 6 becuri Osram de 9.5W-806Lm pentru ca au avut pret bun. Sunt curios cat tina, deocamdata functioneaza fara probleme de o saptamana. Doua functioneaza chiar intr-un candelabru cu corp aproape inchis:), fierbinti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum