Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri led - fasung E27

buleu_alexandru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

7

• gabyh

4

• Dxxx

4

• validae

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din cate stiu  ledurile gen 56/5730 au in partea centrala un pad care e lipit prin reflow la mcpcb ..in mod normal fara o  suflanta de aer cald sau Ir  e cam dificil de deslipit ...am mai multe becoleduri cu asa ceva si mai ales cand e mare mcpcb-ul de aluminiu caldura e disipata pe toata suprafata si abia il dai jos la 300 grade...daca are si cositor de proasta callitate

Link spre comentariu

Ma gandeam eu ca, cu altceva era dificil de dezlipit...o spun din experienta proprie trebuind sa dau suflanta la peste 300grade si fluxul de aer mai mare.

Editat de gabyh
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salutare....  am vazut ca in Ambient sunt la reducere zilele acestea becuri cu led Osram de 8W-600Lm si 10W-800Lm, a cumparat cineva? Pretul este de 17Ron/bucata reduse de la 47Ron/buc, parca m-ar tenta.......pentru camera. De fapt toate produsele de la Osram sunt la lichidare, incepand cu halogene/CFL.

Link spre comentariu

Da stiu povestea cu becurile luate la promotie din benzinaria MOL. Totusi ma gandesc ca nu sunt toate asa. Am mai achizitionat acum o jumatate de an 2 buc E14 Osram 5 sau 6W, 470Lm pe care le-am montat in baie intr-un corp luminos inchis....... norocul e ca la baie functioneaza pe durate scurte de timp, max o ora cand mai faci o curatenie ceva.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

In cele din urma am achizitionat de la Kauf...nd 6 becuri Osram de 9.5W-806Lm pentru ca au avut pret bun. Sunt curios cat tina, deocamdata functioneaza fara probleme de o saptamana. Doua functioneaza chiar intr-un candelabru cu corp aproape inchis:), fierbinti. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări