adydep Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 ...se găsesc la Miva... acelaș format. Link spre comentariu
homer Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Pentru 9 lei cat e un bec daca tine vreo 2 ani eu zic ca e excelent. Cel mai vechi lot de 5 bucati are 2 ani si nu mi s-a ars niciunul din ele. Eu zic ca pentru pretul platit sunt best buy. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Acelea sunt fabricate de chinezii de la YiYi, 7W=7lei, 9W=9 lei, etc. Se gasesc prin "angrouri" si magazine de chinezisme, fostele "totul la 3,8 lei". Becul de 7W consuma 2,66W. Link spre comentariu
validae Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Da, dar tot e mai bine că nu declară 3W și de fapt consumă 10W reali....de la chinezăriile ieftine trebuie să ai așteptări modeste referitor la specificațiile tehnice. Link spre comentariu
gabyh Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 De obicei la becoledurile din bazar, piata, sunt subdimensionate neavand racirea corespunzatoare..la becul cel din foto cu leduri 2835 maxim un 5w si ceva ...cele din bazar sunt in general cu leduri 5630 si sunt marcate ca 5-7w dar ele ar trebui in realitate sa aiba 12w daca ne raportam la tipul de led Link spre comentariu
turcu_dan Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Da......, am inlocuit un alt bec clasic cu unul de tip led Osram dintr-o aplica, am un palpait al becului cand intrerupatorul este deschis, probabil din cauza ca intrerupatorul este cu led. De bschimbat nu vreau sa-l schimb, pot pune o rezistenta de o anumita valoare in paralel cu becul-led? Ce valoare ar trebui sa aiba rezistenta? Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Salutare.Am doua becuri economice de 12w care sau defectat după 6 luni.Sursa în comutație folosește bp2833a .A început sa licăr lumina și la deconectat, am schimbat 2 leduri are la unul din ele și a funcționat citea ore și sau ars din aceleași leduri.Se poate repara ? Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Salutare.Am doua becuri economice de 12w care sau defectat după 6 luni. Duceți-le înapoi la magazinul de unde le-ați cumpărat,însoțite de bonul fiscal.În mod normal au garanție doi ani,dar... Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Placa cu ledurile sunt 26.Circuitul integrat specializat Link spre comentariu
validae Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Lumina este satisfăcătoare la modelele astea, dar răcirea ledurilor este foarte proastă și din cauza asta se ard. Dar la prețul lor nici nu se pune problema unui radiator adecvat.Eu aș lua placa aia cu leduri și aș pune-o pe un radiator generos, astfel va avea o răcire bună, chiar dacă aspectul estetic al becului va avea de suferit... Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Sursa de alimentare fata 1Sursa de alimentare fata 2.Problema nu cred ca este răcirea. După 2 ore am pus mina pe partea de plastic și era călduță, și apoi pe leduri și erau tot călduțe. Nu se încins foarte tare .Problema este sursa de alimentare sigur. Link spre comentariu
mottofree Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Ledul 25 si ledul 26 sunt arse . Determina cum sunt organizate ledurile (serie sau paralel sau mixt) si ce tip de cablaj e (FR4 sau MCPCB). Un radiator e necesar . Lasa sursa in pace , Link spre comentariu
validae Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Eu aş paria totuşi doar pe ledul 24 că e ars, e suficient ca să nu mai lumineze tot şirul, toate sunt legate în serie. Sursa nu are probleme, totul ţine de proasta răcire a ledurilor. Cu o baterie şi o rezistenţă de limitare testezi toate ledurile pe rând şi vezi care e ars.Dacă nu ai pe moment unul de rezervă, iei de pe altă placă unul identic sau îl scurtcircuitezi pe cel întrerupt. Link spre comentariu
Vizitator scarlatb Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Ledurile sunt inseriate. Am schimbat ledul 24 si dupa citeva ore la ars . problema nu este caldura, nu se incind foarte rau dupa o ra de functionare poti tine mina pe placa cu ledurile. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Măsoară curentul prin şirul de leduri, punând ampermetrul în locul ledului ars. EVentual pune o rezistenţă de 1 -10 Ohmi, chiar SMD în locul ledului ars şi măsoară tensiunea la bornele ei, astfel poţi calcula curentul prin leduri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum