Vizitator =Master= Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Dar imi spuneti si mie ce lungime sa aiba tubu? si tubu de bassreflex cat sa fie de mare si unde pozitionat? fix in mijloc sau pe margine? Uitiati subwooferu meu care il am acum: Dif care vreau sa-l folosesc este acela din mijloc... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 =Master= domotecul ala este un MS-810 ai mai jos parametrii lui si tipul de incinta recomandata de producator Link spre comentariu
Vizitator =Master= Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Asa am facut rost si de parametri multumita lui adi_0106, acum imi puteti cum sa fie incinta? ce lungime, ce latime, ce inaltime? :)Este Modelu MS-800 Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Vezi ca ai cutiile sugerate in poza lui adi si pt inchisa si pt vented,mai mult de atat nu se poateDaca nu stii sa transformi 1,32ft^3 = 37,4L pt vented cu un tub de fi 76mm x19,86mm lungimeRecomandat ar fi inchisa datorita qts-ului mare si are si xmax decent cu un volum de 52,4L(dupa cum spunea si piglett)Sau cum a sugerat piglett :"cutie cu dim interioare: 300 pe 300 pe 458 de milimetri( 30litri)cu BR de diam 70mm si lungime 122mm.ai F3 la 38.7Hz si puterea acustica 106dB.l-am vandut din pacate, iar poze nu am facut.cel mai bun proiect e, din pct meu de vedere Sealed Box.cu filtru activ.fa-l BR...e mai simplu" inchei citatulDimensiuni poti alege si tu ca nu e mare lucru stabilesti latimea fetei,apoi inaltimea ei si imparti volumul(in fctie de care te hotarasti) la cele 2 inmultiteVol=Latimea x inaltimea x adancimeaPt cea inchisa spre ex ar merge (cu 18mm peretii) 350 latime x 400 inalt x 49 adanc. Link spre comentariu
Vizitator =Master= Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Se poate inchide.Thanks Link spre comentariu
Postări Recomandate