Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Tda 7294

Postări Recomandate

Buna tuturor! Sunt nou in acest domeniu si as avea nevoie de ajutor. Am de pregatit o lucreare pentru facultate si am decis sa incerc sa fac o schema cu 2 circuite Tda7294. Am sa atasez si niste poze. Problemele mele sunt urmatoarele.1 cum pot regla sunetul. Ma refer la volum.2 ce parere aveti de schema trasata de mine?

Editat de Sr50coupe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator serpanu

Salut Sr50coupe,uite aici o schema cum montezi un potentiometru pentru volum. Tu o sa folosesti un potentiometru mono logaritmic de 100k.

Posted Image

Sunt si eu interesat de o schema cu doua TDA-uri...

Salut marius75, zi ce vrei sa faci cu cele douo TDA.....? sa le pui in bridge cum e schema lui Sr50coupe, s-au douo TDA..... stereo pe un singur cablaj?
Zi mai multe detali ce tensiune ai, recomandat sa ai ceva simetric, cati W sa scoata TDA...
Editat de serpanu
Link spre comentariu

Pot folosi un potentiometru simplu de 200k?

Pentru mono unul de 50k  simplu, pentru stereo unul dublu de 50k.

PS: Apropo de ecranare... incearca sa pui si "carcasa" potentiometrului la masa, asa scapi de bazaituri si pocnituri cand il atingi cu mana

Editat de viperash
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări