Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pierdut picture reset sony trinitron

mircea2

Postări Recomandate

Salut,

Am intrat in meniul service sony trinitron kv-m2171k tastand 0 urmat de progr- si in felul asta am pierdut functia picture reset (cod tt 15).

Exista vreo modalitate de a o recupera sau de a restabili la valorile default meniul service? Precizez ca nu ma refer la reset TV to factory defaults.

Multumesc.

Editat de mircea2
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea2

2

• bigbrother

1

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Remote controls: RM883 _ RM-837 _ RM-839 _ RM-862.Entering into serivce mode:Press [ON SCREEN DISPLAY _ 5 _ VOL+ _ TV.On the right top corner of the screen, "TT--" will be displayed.  Now the set is in service mode.Now press {Menu} button.  You can access functions to adjust.

Link spre comentariu

Remote controls: RM883 _ RM-837 _ RM-839 _ RM-862.Entering into serivce mode:Press [ON SCREEN DISPLAY _ 5 _ VOL+ _ TV.On the right top corner of the screen, "TT--" will be displayed.  Now the set is in service mode.Now press {Menu} button.  You can access functions to adjust.

Editat de mircea2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări