Vizitator chakra Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Care dintre cele doua difuzoare e mai bun? 1.: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=44 sau 2.: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=47 M-ar interesa un bass cat se poate de mare la o putere de max 150 W!Si nu vreau o cutie cat dulapul :yawinkle: Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 hp10w va scoate mai mult bas, DAR nici unul dintre ele nu e difuzor bun de subwoofer! Link spre comentariu
Vizitator chakra Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Nici nu vreau subwoofer,ca am deja unul.Dar imi lipseste "kick"-ul :smt022 .Iar nu vreau sa fac discoteca acasa..vreau muzica de calitate acasa, in camera Si cand am nevoie, sa pot face chefuri mai mici!Asta e tot ) Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 desi e putin mai scump .. si cu 2" mai mare .. hp12S te-ar multumi mai mult .. are si sensibilitate mai buna .. opereaza si cu frecvente relativ mai joase .. mai mult ca sigur o sa simti Kikul :rock: daca nu, orienteaza-te spre difuri pt masina .. gd mare .. bass lenes si lung .. dar macar il simti :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator chakra Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Sa va explic altfel : NU vreau difuzoare mai mari de 10".Am deja unul de 12", intr-o cutie bandpass de ord.4.Din "sub" e de ajuns, si sincer camera mea nu e atat de mare ca sa suport inca doua... Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 :rolleyes: .. ok .. dar nu bag mana in foc ca o sa ai nush cata mama de kick din hp10W .. oricum .. succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum