Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentator in comutatie defect/uzat?

turcu_dan

Postări Recomandate

Am achizitionat din targ un alimentator de inprimanta HP la un pret de nimic. Specificatiile alimentatorului sunt:

32V - 900mA

16V - 600mA. Alimentatorul e folosit pe ramura de 32V, pentru punerea in functiune a unei ghirlande led care are un consum de cca  350 mA. Insa la conectarea acesteia tensiunea scade la 30.5V. In cazul de fata, in care se cere curent mai putin de jumatate din cat este inscriptionat pe carcasa alimentatorului si tensiunea acestuia scade aproape 2V, se poate considera acesta defect/uzat? Pot fi cauza niste condensatori iesiti din parametrii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• omu_negru

1

• turcu_dan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Va salut. Am o intrebare referitoare la alimentarea cu tensiune a unui amplificator auto Magnat 2x90W cu ajutorul unei surse provenite de la un xbox 360 cu specificatiile: 12v 16.5A 203W. Exista riscul sa stric sursa mai ales ca amplificatorul va functiona tot timpul legat in punte (1x180W, cu indulgenta)? Subwooferul pe care intentionez sa il folosesc este un MacAudio 300W. Va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări