d3ss3nn3 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Salut, am un sistem audio CAT907 pus pe o placa audio SBlive 5.1 prin iesirea de coaxial si nu-l pot configura sa se auda 5.1, adica se aud numai satelitii fata ,centralul si buferul.Satelitii spate se aud foarte incet si oricum nici o treaba sa se auda 5.1 ,adica nu se aud nici un fel de efecte , nimic , doar vocea se aude in central si ceva ,ceva , stereofonie in satelitii fata.Mentionez ca am instalat AC3 , sistemul e configurat bine , AC3 la fel dar.....degeaba.Ceva idei? Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 :toimonster: buferul??numa prin coaxial ai legat?ai incercat prin alea 5 mufe jack? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 ai incercat prin alea 5 mufe jack?is numai 3 Link spre comentariu
d3ss3nn3 Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Sistemul nu are intrari separate pentru fiecare canal in parte.Are intrari stereo : cd, aux, tape si doua intrari digitale adica optic si coaxial.Sistemul e prevazut pe partea digitala cu un decodor DolbyPrologic dar nu stiu cat de fiabil este adica nu stiu daca chiar stie sa faca decodarea semnalului 5.1 sau este o porcarie....poate cineva stie mai multe despre tipul asta de statie Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 :toimonster: pardon .... nu am cautat modelul sa vad ce are ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum