Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kappa 15A - Kappa15LF

MARLANU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MARLANU

4

• Sharky

2

• vlad_2770

2

• radue

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

oricum, daca vrei sa te uiti la parametrii lor uita-te pe site-ul dat de Snake ca site-ul indicat de tine contine alte informati si .... dupa romani A-ul ar fi mai bun pentru bass decit LF :smt003 . Oricum este suspect ca A-ul sa coboare mai bine si sa aiba si SPL mai mare.

Link spre comentariu

Hmmm...am vazut un lucru acolo de m-am prapadit de ras

Greutatea magnetului 22.6 Kg

Eu te-am intrebar daca e acela pt ca la eminence pe site scrie acolo LF2, ci nu LF.

Totusi este normal ca cel care coboara in subbas mai mult sa aiba eficienta mai redusa, deci spl mai mic, dar nu prea este normal ca cel cu eficienta mai mare sa cobaore si mai bine ( in cazul nostru vorbim de 2 difuzoare, din aceeasi serie, acelelasi materiale, deci sansele ca acele lucruri sa fie adevarate sunt foarte mici ).

Totusi sa nu uitam ca din moment ce &roll sunt reprezentantii marcii eminence in ro, si cum eminence vand difuzoare cu parametrii al comanda ar putea fi posibili acei parametrii. Totusi par un pic ciudati; alt lucru suspect este ca nu dau pdf-uri, cum dadeau inainte sa-si schimbe site-ul.

Eu iti recoamnd LF-ul, pt ca din nume este clar conceput pt bass si subbas, spre deosebire de celalalat. Uita-te putin si la banda de frecvente si o sa vezi diferenta.

Proeict de cutie cauta in link-ul meu; daca nu da-le celor de la &roll un mail in care le ceri parametrii si vedem atunci.

Un lucru indicat ar fi sa le dai un mail in care sa ceri parametrii ambelor difuzoare :yawinkle:

Totusi, am o presimtire ca ei dau spl-ul ca fiind varful maxim pe care il are difuzorul, nu varful mediu in banda de lucru. ( stiu ca Kappar 15A are un varf de 103 dB pe la 2-3 kHz ).

Link spre comentariu

Vasile, dupa mesajul lui a aparut mesajul cu SPAM-ul si a crezut ca acel mesaj il vizeaza de asta a pus intrebarea referitoare cu ce a gresit. Pe fiecare pagina a fiecarui topic, dupa primul mesaj apare mesajul tau Vasile si forumistii nu se asteapta sa apara imediat dupa mesajul lor mesajul tau.

Link spre comentariu

e tare rapid useru' asta "Advertisement". Cum faci o pagina noua cum se baga in seama cu SPam-u. :weedman: Oare sa nu ii dam bam?, ca pana la urma si el e un bot. :toimonster: :weedman: :snakeman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări