Vizitator Alex04 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 ma poate ajuta cineva cu o fisa de catalog pt MMP1206 si/sau o schema ?10XL.E. : rog un moderator sa mute topicul in sectiunea dedicata documentatiei. l-am vazut prea tirziu. sorry Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 poti cere la producator: http://www.microel.ro/index.htm datasheet-ul e in cataloagele editate de ei, dar schema a aparut si in Tehnium prin anii '90 Link spre comentariu
alint Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 nu gasesc momentan schema, am avut-o si am un ceas facut cu asta. daca cauti in "agenda electronistului" gasesti ceva despre acest mmp1206. chestia e ca nu se mai gasesc Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 nu gasesc momentan schema, am avut-o si am un ceas facut cu asta. daca cauti in "agenda electronistului" gasesti ceva despre acest mmp1206. chestia e ca nu se mai gasescIn Agenda nu gasesti mare lucru. Schema era intr-un Tehnium de dupa '90 (inclin sa cred ca era in '92 sau '93). Stiu ca am facut si eu la un moment dat ceasul respectiv. Din pacate, revistele le am la tzara si nu stiu cand ajung pe acolo. Link spre comentariu
SHONELU Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 poate te ajuta ! succes ! Link spre comentariu
Vizitator Alex04 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Va multumesc tuturor pentru informatiile oferite. Microelectronica nu s-a obosit sa raspunda. E rusinos ca nu au pe site publicate datasheeturile. Link spre comentariu
Vizitator YO3GXC Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Daca te mai intereseaza schema ceasului cu MMP1206 pot sa scanez revista si sa-ti trimit.Eu am facut o varianta cu bufere tranzinstorizate neavand la vremea respectiva bufer MMC. Link spre comentariu
Vizitator Alex04 Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Multumesc mult YO3GXC dar l-am realizat pe cel postat de SHONELU si functioneaza ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum