augustin Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Sanatate ! Cred ca sasiul acestui tv este Z12 .. Defectul este urmatorul : La plecarea din stand-by afiseaza pe ecan in limba spaniola : ''blogued para ninos activado'' si in partea dreapta sus : ''Eject C'', iar dupa 5 secunde se pune in stand-by Tv este cu Video .. Dar nu functioneaza . Nu primeste caseta !! Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 senzorii de banda determina procesorul sa bage tv-ul in stand-by. astia trebuiesc pacaliti cumva,daca partea de video nu functioneaza nu o sa functioneze nici tv-ul fara sa pacaliti senzorii. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Preluat dupa ELFORUM : Desfiintat mecanism Video la TV-VCR.doc Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Eu am postat asta e 100% verificat. Link spre comentariu
augustin Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Am reusit .... Multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator kednot Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 La 03.12.2014 la 12:19, dan-a2 a spus: Preluat dupa ELFORUM : Desfiintat mecanism Video la TV-VCR.docUnavailable Salut nu merge linkul ar fi o posibilitate sa ma poti ajuta cumva, aceiasi chestie mi se intampla si mie cu eject si se stinge dupa.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 La mine merge , se deschide cu Office -Word !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum