Vizitator skyline_net Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 ms pentru schema de neoane Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 acelea care le foloseste skyline sunt drosele electronice, au si condensator inclus. Ce am unitat sa-ti specific, skyline, e ca becurile exonomice de la care iei droselele trebuie sa fie de putere mica (10W preferabil, poti folosi si de 15W pe un singur bec ca si asa sunt slabute, dar ai invedere ca cu cat putrerea e mai mare cu atat scade durata de viata a tubului uv) Link spre comentariu
Vizitator skyline_net Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 ok .ms.Sper sa nu am probleme. Link spre comentariu
Vizitator skyline_net Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Am uitat sa te intreb de ceasul acela pe care il folosesti.Cum poti programa acel ceas p 99h dak el are numa 60h.Si knd il prgramezi sa se opreasca pui ceasu sa sune peste 8min?Nush c ceas e ala k am avut si io unu da demult si nu mai tin minte ce functii are.As vrea sa cumpar unu cu un display mai mic Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 are functie timer care merge pana la 100 ore, si setezi direct timpul cat vrei sa lasi, iar la scurgerea timpului iau sunetul de pe buzzer, il redresez, il filtrez , il amplific si cu ajutorul lui tre releul pe off. Poti folosi orice ceas care scoate sunete :supz: , citeste postul meu ca scrie acolo tot Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 desfaci un bec economic, si o sa constati ca e ca un neon normal (drept) numai ca e curbat, are 2 capete, cu cate 2 fire fiecare, acum in locul neonului, de la becul economic, pui un neon normalZhau??? Da ` presiunea vaporilor de Hg din tub crezi ca e aceeasi? crezi ca tensiunile si curentii la tub sunt aceleasi? ia mai documenteaza-te, te rog...Nu e totul chiar asa de simplu... Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 evident presiunea e alta si tensiunea, dar dupa cum am observat sunt cam slabute (cele ieftine, unele), acum nu e profi, recomand o putere mai mica :weedman: Link spre comentariu
florin.bulau Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Vedeti ca este un topic pe care se dezbate problema balasturilor electronice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum