Vizitator o1vp2003 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Daca da , care sunt ele sau cum se pot identifica?Stiu ca programul deja scris se poate proteja.In cazul asta exista vre0o smecherie sa-l poti citi? Link spre comentariu
Vizitator VanHauser Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 In principiu, cele cu "C" sunt one time programmable (OTP), iar cele cu "F" sunt cu memorie flash si permit zeci de mii de rescrieri.In ceea ce priveste protectia la citire, eu personal n-am intalnit vreo metoda de spargere. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Decit sa pierzi timpul sa gasesti o metoda de copiat codul dintr-un PIC protejat (daca o fi si o merge) mai bine iti faci tu singur programul. Scapi mai ieftin la capitolul timp. Si inca ceva :smt001 odata intrati in UE ar trebui sa incepi sa uiti de lucruri murdare. Link spre comentariu
Vizitator o1vp2003 Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Va multumesc . Am mai invatat ceva.In ce priveste citirea (Spargerea) programelor odata srise in microcontoler,era o intrbare de principiu.Eu ma gindeam la protectia datelor ca idee.Nu vroiam sa fur nimic , deorece nu am nici un PIC(abia acum imi construiesc un programator) :prayer: . Link spre comentariu
pavcostel Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Ca referinta, cand intalnesti in descriere la un PIC scris OTP (one time programable) inseamna ca este de unica folosinta la scriere. Si au seria C, cum au precizat colegii.Bafta, Costel Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Cred ca NU la fel sta treaba cu memoriile . cand scrie spre ex. 24C64 Link spre comentariu
pavcostel Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Evident, nu! Memoriile sunt alta ciorba, se vorbea de PIC-uri, dupa cum e specificat.Costel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum