Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo K20C9GT fara sunet

malaescudaniel

Postări Recomandate

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva pareri?

Intr-o seara a dat un fulger puternic la vecin in casa si mi-a ars un wi-fi,placa de retea de la pc iar la televizor nu se mai aude sunetul...

Ma gandesc sa fie din selector?? sau are alta buba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• malaescudaniel

3

• dan cod

2

• Florinel TV

1

• lutza2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

off topic

in urma cu o luna am avut la reparat un daewoo cu cp330 ramas fara sunet de la un trasnet si lipsa osd.

defect: jungla care nu scotea semnal audio la pinul 50 parca si finalul sunet tda7056 si tranz de pe h-syncro defect.

am facut montajul din revista ''depanatorul'' nr 18 si am salvat jungla,tv-ul functionand perfect

in cazul de fata jungla este defecta care cred ca este inclusa in multifunctional iar in cel mai fericit caz memoria.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Scuze de offtopic..dar intreb si eu am.verificat multifunctionalul imi da tensiune pe pinul 44  pana la intrarea in finalul de sunet tda7267 aici dispare am legat direct.. iesirea de sunet la o pereche de casti fara amplifu audio si merge sunetul deci ar fi finalul audio defect dar a mai aparut o problema butonul de on/off si teletext de pe telecomanca nu mai functioneaza ce sa mai aiba mentionez ca pana acum mergeau

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări