malaescudaniel Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva pareri? Intr-o seara a dat un fulger puternic la vecin in casa si mi-a ars un wi-fi,placa de retea de la pc iar la televizor nu se mai aude sunetul... Ma gandesc sa fie din selector?? sau are alta buba? Link spre comentariu
lutza2 Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 jungla trebuie schimbata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) sau finalu de sunet acolo trebuie vazut exact carei buba Editat Decembrie 2, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Finalul nu se duce de la traznet.Dumpul prima data. Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 off topic in urma cu o luna am avut la reparat un daewoo cu cp330 ramas fara sunet de la un trasnet si lipsa osd. defect: jungla care nu scotea semnal audio la pinul 50 parca si finalul sunet tda7056 si tranz de pe h-syncro defect. am facut montajul din revista ''depanatorul'' nr 18 si am salvat jungla,tv-ul functionand perfect in cazul de fata jungla este defecta care cred ca este inclusa in multifunctional iar in cel mai fericit caz memoria. Link spre comentariu
malaescudaniel Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Scuze de offtopic..dar intreb si eu am.verificat multifunctionalul imi da tensiune pe pinul 44 pana la intrarea in finalul de sunet tda7267 aici dispare am legat direct.. iesirea de sunet la o pereche de casti fara amplifu audio si merge sunetul deci ar fi finalul audio defect dar a mai aparut o problema butonul de on/off si teletext de pe telecomanca nu mai functioneaza ce sa mai aiba mentionez ca pana acum mergeau Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Ai schimbat dumpul? Link spre comentariu
malaescudaniel Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Nu nu am schimbat dumpul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum