prieten Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu acest defect: Tv-ul functioneaza numai in banda UIF, daca ii dau cautare automata sau manuala gaseste posturile numa in banda UIF Am inlocuit un Ci AN5071 care face decodarea intre procesor si selector dar nu sa schimbat nimic. Am si o alta intrebare: pe pinii 3 si 4 ai Ci AN5071 vin comenzi de la procesor, nu ar trebui ca sa am tensiune 5V sau 0V ? va multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 verifica tensiunea ce alimenteaza diodele varicap din selector aia de 33v Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 grafic arata - OSD - ca ar cauta in cele 3 benzi ? pinii 10 -12 procesor schimba in 0 -5V ? selectorul a lucrat pe cele 3 benzi ? pe schema sint variante care au numai UIF , probabil anglia - posibil sa fie nevoie de schimbat continut memorie , ceva din setari bin http://elektrotanya.com/akai_ct_21wkd.zip/download.html schema cu meniu http://archive.espec.ws/section299/file4025.html 1 Link spre comentariu
prieten Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) In primul rand va multumesc mult pentru ajutor ! 1.pt. dl.Georgi tv : exista tensiunea de 33v, iar TV -ul poate cauta si memora programe dar numai in UIF, deci nu cred ca este o problema tensiunea de 33V, ia arevaloare a cam de 31, 7 V aproximativ. 2.pt. dl. naetv: a)OSD nu arata ca ar schimba in cele 3 benzi ci ramane numai in UIF b)pinii 10 - 12 de la procesor raman in 0V si nu isi schimba valoarea nici la capetele bezii (adica cand termina cautarea automata) c) am sa testez si selectorul, el este Samsung si are terminale pentru toate cele 3 benzi si sunt legate la integratul AN5071 d) v-as ruga mult daca aveti documentatie pentru aces la setari de service ps. multumesc pentru scheme dar vad ca niciuna nu contin varianata cu CI AN5071, am cautat si eu pe net dar nu am gasit varianta cu CI AN 5071 V-as ruga mult daca aveti documentatie pentru aces la setari de service, poate pot schimba ceva pentru ca TV-ul sa poata cauta si memora programe si pe celelalte benzi. Multumesc Editat Decembrie 2, 2014 de prieten Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 lasa mail pt. schema cu AN5071... e scanata si e prea mare Link spre comentariu
prieten Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 [email protected] Multumesc anticipat. Link spre comentariu
prieten Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Aceasta este adresa mea de e-mail Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 (editat) trimis... Daca nu merge nici cu alt dump, posibil si procesor defect. Editat Decembrie 3, 2014 de tehtronics 1 Link spre comentariu
prieten Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Multumesc din suflet domnului "tehtronics" pentru ajutorul acordat. Am rezolvat "defectul", TV-ul avea dumpul pentru Anglia, deci avea numai banda UIF, sub indrumarea dl. "tehtronics" am reusit rescrierea dump-ului si acum Tv-ul functioneaza in toate benzile. Ps. Multumes tuturor de pe acest forum: Giorgi tv naetv tehtronics care m-au ajutat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum