ticmorosan Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Salut! Routerul a functionat fara probleme circa un an. Acum cateva zile am descoperit ca nu am internet, am sunat la Rds, ei mi-au spus sa pun conexiunea direct in PC si sa configurez conexiunea PPOE (cu user si parola). A functionat, le-am multumit dar n-am mai reusit sa mai configurez routerul sa-mi functioneze. Am gasit un manual am facut ce scria pe-acolo dar nimic. Imi afiseaza imaginea din atach. Pe router imi palpaie foarte scurt LED-ul wan. Celelalte par sa lumineze corect. Daca puteti sa-mi dati un sfat va raman recunoscator! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) resetare , reconfigurare setari inca ceva verifica mufa de wan a routerului , nu cumva se misca aiurea ? ma gandesc sa nu cumva sa se fi smuls cablul si sa fi deranjat mufa pe placa , eventual desfa routerul(daca nu mai are ganatie) si uitate pe placa dupa ceva in neregula Editat Decembrie 2, 2014 de adicontakt Link spre comentariu
ticmorosan Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Am facut toate chestiile astea, am remufat chiar cablul UTP. Cu mufa direct in calculator imi functioneaza, prin router nu. Routerul e in garantie, vreau doar sa fiu sigur ca e defect inainte de a-l trimite. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 probeaza l la un prieten/ cunostiinta care e conectat tot la rcs. daca nu functuineaza trimite l la garantie Link spre comentariu
ticmorosan Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 O sa incerc. Multumesc! Link spre comentariu
mihaita1987 Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Aceeas problema am avut si eu cu un tp-link. Este arsa mufa de wan. asa mi sa spus la garantie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum