Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema conectare router Asus la Rds

ticmorosan

Postări Recomandate

Salut!

Routerul a functionat fara probleme circa un an. Acum cateva zile am descoperit ca nu am internet, am sunat la Rds, ei mi-au spus sa pun conexiunea direct in PC si sa configurez conexiunea PPOE (cu user si parola). A functionat, le-am multumit dar n-am mai reusit sa mai configurez routerul sa-mi functioneze. Am gasit un manual am facut ce scria pe-acolo dar nimic. Imi afiseaza imaginea din atach. Pe router imi palpaie foarte scurt LED-ul wan. Celelalte par sa lumineze corect. Daca puteti sa-mi dati un sfat va raman recunoscator! 

post-176857-0-10807100-1417536704_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ticmorosan

3

• adicontakt

2

• mihaita1987

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

resetare , reconfigurare setari

inca ceva verifica mufa de wan a routerului , nu cumva se misca aiurea ? ma gandesc sa nu cumva sa se fi smuls cablul si sa fi deranjat mufa pe placa , eventual desfa routerul(daca nu mai are ganatie) si uitate pe placa dupa ceva in neregula

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Am facut toate chestiile astea, am remufat chiar cablul UTP. Cu mufa direct in calculator imi functioneaza, prin router nu. Routerul e in garantie, vreau doar sa fiu sigur ca e defect inainte de a-l trimite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări