C0B Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Se mai merita sa cumpar vre-un televizor pe tub ?Am citit pe ici pe colo si am ajuns la concluzia ca televizoarele pe tub sunt varza.Voi ca depanatori..ce spuneti ?Am 12 milioane de lei..pot sa imi cumpar ceva..nu perfect..ceva DECENT cu diagonala de 72 cm?Ce firme recomandati ? ce modele ?Se mai merita ceva..sau renunt la ideea mea ?Nu prea ma uit la TV, i-l iau pt a ma uita la filme divx, asta ca sa se inteleaga destinatia aparatului. Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 12 mil ?pai tu ce tv ai acum ?cu 5-6 mil iti poti lua un tv second de 72 crt beton , panoramic, 100hz, etc sa vrei sa te plasmuiesti ? :smt003 in 12 mil nu ai ce lua nici lcd nici plasma , diag mare oricum un tub crt bun bate lejer orice lcd si plasma ieftine Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Vreau sa iau un crt in acesti bani.neaparat nou :)Realizez ca sunt putini bani pt o scula calumea..asa ca va intreb..daca pot cumpara totusi ceva..sau o las balta(din ce am citit pe forumul softpedia tot ce e crt pe piata..ori rebuturi ori ...rebuturi..).Ceva ..sa nu imi faca probleme sau sa nu aiba geometria varza varza mai gasesc oare ?Ma intereseaza ceva de 72 cm, acum avand un samsung din 92' de 14". Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 poate ai prieteni care se ocupa si aduc tv de dincolo , eu zic sa mergi sa sa vezi ce exista in oferta, televizoarele de acum 3-4 ani sunt mult mai bune decat cele de acum si poti gasi ceva nemers Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Asta stiu si eu :(.Macar daca dadeam banutii era nou si aveam garantie..din pacate oricum nu am pe nimeni carre aduce de dincolo..si ma gandesc ca la centrele SH au doar epaveDIn ce pot gasi acum prin metro carrefour domo..etc..nu poti recomanda nimic in diagonala si banutii acestia ?Adica care ar fi cel mai oke dintre cele nasoale si de ce sa ma feresc foarte tare.daca stii vre-un centru sh bun prin cta..sa-mi spui ca ma duc si ma uit Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 nu stiu prea multe despre televizoare din pct de vedere constructiv .. dar eu mi-am luat un samsung 29M066, parca, cu diagonala de 73cm sunet stereo .. cu 12 mil .. si sunt extrem de multumit de el ... Link spre comentariu
lulu07 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 ca sa achizitonezi un televizor de calitate:1-vezi promotiile2-iei un tip de meserie (depanator)3-termen de garantie maxim4-vezi locatia unde ai asigurat service-ul5-MULT NOROC (la marfa din ziua de azi.... e musai :smt003 )6-sa nu-ti face iluzii ca va mai trai mult dupa ce expira garantia ("pritenii stiu de ce") Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 dar intai completeaza-ti locatia :smt006 Link spre comentariu
lulu07 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 dar intai completeaza-ti locatia :smt006???? Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 nu vorbeam cu tine Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Spusesem de unde sunt in continutul mesajului.Oricum acum mi-am completat si profilul .Dupa o analiza a situatiei am realizat ca cei 12 mil ii castig intr-o luna de munca..si nu se merita sa ii arunc aiurea..am sa ma reorientez spre altceva folositor mie momentan..sau astept sa scada preturile la lcdtv.Va multumesc pt raspunsuri Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 o decizie excelenta :smt006 Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Defapttttt...televizor oricum trebuie sa imi iau ..o sa imi iau totusi un 53 cm.La asta aveti vre-o recomandare sau tot asa rau stau la tuburi geometrie si tot ce tine de capitolul acesta ? Link spre comentariu
Laurentiu Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Incearca un Panasonic Quintrix. Mai pui ceva da merita. Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 sau daewoonu de alta dar e acelasi lucru :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum