Eles Szilard Robert Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 mi-am cuparat o instalatie GPL sechond si prolema este ca individul nu mi-a dat mufa de la comutator si nu stiu care picior ce face, va rog mult cine ma poate ajuta cu o schema sau poza sau ceva....multumesc mult Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Uite o variantă: http://store4.data.bg/deltahpe/elegant.JPG Editat Decembrie 1, 2014 de validae Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 aha mltumesc dar asta si eu am gasito dar problema e ca nu am mufa cu firele numa comutatorul si nu stiu care pin ce face si nu stiu ce sa fac.....nacaz mare mam tot gandit si intreb voare as pputea face eu un dispzitiv simplu sa pot comuta cu un releu sau ceva ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Ai putea să testezi modulul exact ca în imagine, considerând ordinea pinilor de la cutie corespondentă firelor de la capătul cablajului. Pune inițial plusul și minusul la pinii corespondenți, având înseriat cu plusul un bec de 12V ca o măsură de siguranță. Dacă e OK, se va aprinde cel puțin ledul de nivel minim gaz.Privind schema din imagine, pune alimentarea pe pinii 5 și 6, de la stânga la dreapta imaginii.Pinul 5() și pinul 6(-) Editat Decembrie 1, 2014 de validae 1 Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 mersi am sa incerc cam riscant Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) Ca să nu riști nimic, înseriază cu plusul de 12V un bec de poziție (12V/21W) și dacă ceva nu e în regulă, becul se va aprinde puternic, evitând defectarea modulului.Practic becul preia un eventual curent de scurtcircuit, limitându-l. Editat Decembrie 2, 2014 de validae Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 am reusit multumesc am gasit schema dar dupa aceia miam dat seama ca scrie si chiar la mufa culorile la fire.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum