Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri Behringer B210D

FPGA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FPGA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

EXCLUS CU DESAVARSIRE!

Personal n-am fost niciodata de acord cu PA in interior, ma dezgusta sa vad lautari care baga PA in interioare, si suna ca un jeg. Astea sunt boxe concepute pentru exterior, sunt directionale, au difuzoare cu membrana/motor masa ridicata si fs foarte ridicat, ca sa creasca capabilitatea............... vor suna foarte foarte urlator, oracaitor. Aia nu e muzica, e bataie de joc.

In ideea asta m-am incapatatat sa sonorizez un botez cu standfloors 2x8"/1x8"/1x2.5". Vreo 60-70 persoane, cam 100mp sala. A iesit bestial, muzica a fost muzica, nu a deranjat. Ba mai mult, nu am depasit jumatate din volumul unui amp. japonez de 2x90W.

Deci nu, nici nu ma mai obosesc sa explic...................

Cele mai bune boxe ever, pe care le poti baga intr-un interior tipic romanesc, ca sa satisfaca si d.p.d.v. acustic, si usor de pozitionat, si usor de integrat in ansamblu, si la pret bun, si la capabilitate, si la lejera reproducere corecta a mai multor genuri, sunt generic standfloors 3 cai, 2x6-8"/1x6-8"/1x2.5", la 90-91dB/W/m, 8 ohm, cu o banda reprodusa de macar 38-22.000, pe un amp. 2x80W in 8, si cu asta basta... de sursa nu discutam. Fiecare ce poate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări