Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect sasiu PT92

catalin004

Postări Recomandate

• 8 luni mai târziu...

La sasiu PT92 cu lipsa imagine am presupus initial defect potentiometrul UG2 sau TDA 6107.Toate erau bune.In final am inseriat o spira bobinata pe miezul trafo linii si am inseriat-o intre pin 5 trafo si rezistenta de 1 ohm de la filament apoi prin tatonare am redus-o trei sferturi de spira.Tv.functioneaza.TC uzat dar functioneaza corect cu filamentul putin supravoltat.Daca filamentul nu se aprinde inversati capetele spirei.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salutare...acelasi tv cu alt simptom....nu imi gaseste posturi in VHF1....rog ajutor...am vazut ca pe pinul de VHF1 am 3,4V....tunerul este SAMSUNG, am incercat si modificarea din SM de la TUNER era 2 si am pus 1

Link spre comentariu

Salutare...acelasi tv cu alt simptom....nu imi gaseste posturi in VHF1....rog ajutor...am vazut ca pe pinul de VHF1 am 3,4V....tunerul este SAMSUNG, am incercat si modificarea din SM de la TUNER era 2 si am pus 1

aici ar trebui sa fie 5v in loc de 3,4.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări