Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect sasiu PT92

catalin004

Postări Recomandate

La multi ani Romania!Am problema cu sasiul de mai sus de pe un nei,tensiuni normale,insa imaginea apare si dispare cand vrea....am strapat rezistenta de pe filament insa face la fel...posibil tub uzat

Link spre comentariu

incearca alt sasiu la tub sau placa pe alt tub si iti dai seama de undei problema tuburile astea de lituania sint camproaste

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

mai mult ca sigur de la tub face...daca misc de ug2 apare...iar dispare....am incercat cu 3 rezistente la fiecare catod,de la bara de 180v...insa nu vrea ,nu pot sa-l mint cumva?

Editat de catalin004
Link spre comentariu

parerea mea este ca avem contacte imperfecte pe grile.....verificati fiecare contact pe placa mai ales contactele care fac legatura direct cu piciorusele tubului care fiind calde pot provoca contacte imperfecte si disparitia unor tensiuni care desi sunt prezente nu ajun unde trebuie....nu va mai complicati .....luati cu pistolul la verificat totul...unele nici nu se vad

spor si bafta 

Link spre comentariu

pt92,samsung ks este defect tipic si se rezolva de multe ori cum am zis.

la pt92 mai fac probleme si contactele de pe modulul video dar incercati cum am spus sau o regenerare.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări