Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema pc

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit un pc,omul a spus ca vrea sai schimb windowsul,iam schimbat windowsul,dar are o problema acuma,omul vre internet pe un modem usb,cand conectez usb modemul,se restarteaza pc,cate o data ingheata imagine pe descktop,si se blocheaza tot,si maus,si tastatura,am incercat cu mai multe modemuri usb,si tot asa se compoarta,am schimbat si bateria de la bios,dar tot asa,ce pot face.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

5

• elmar

3

• K1nderu

2

• belasajgo

1

Top autori în acest subiect

Cand se restarteaza apare bluescreen-ul pentru jumatate de secunda? Daca da, poate sa fie un driver de vina, probabil de la modem-ul USB. Ar fi bine sa dezactivezi restart-ul automat la bluescreen, asa ai vedea daca apare bluescreen-ul sau nu, si daca da atunci ai vedea de la ce este.

Ar fi bine sa spui si ce configuratie are calculatorul, Windows XP SP3 este destul de vechi, placa de baza avea drivere pentru XP SP3?

Modem-ul este legat direct la USB-ul calculatorului, sau printr-un hub USB?

Link spre comentariu

ok,o sa masor tensiunea sursei,bluescreen nu apare,iar pc-ul are 6 usb,la toate face asa.cum dezactivez restartul automat la bluescreen,unde anume in bios sa intru,va rog.

Link spre comentariu

Nu trebuie sa intrati in bios,click dreapta pe My computer->Properties->Advanced->apasati settings de la Startup and Recovery si acolo gasiti Automatically restart pe care-l debifati,numai bine!

Link spre comentariu

am masurat tensiunea de 5v si este,si cea de 12v este,dar cand am conectat stickul sa stins pc.cate o data nu se restarteaza sau ingheata imaginea cand bag stickul,am pus o alta sursa,tot acelasi fenomen,ce sa mai fac,o fi de la placa de baza cumva.

Link spre comentariu

pai daca sunteti sigur ca ati instalat toate driverile corect....atunci cred si eu ca placa de baza e defecta!

dar v-ati uitat in "device manager" sa vedeti daca mai e componete  fara driver (adica, daca au semnul ala galben in dreptul lor)?

mai e posibil ca sa existe n conflict intre driverul modemului usb si driverul altei componente a calculatorului....

mai va intreb...daca conectati altceva in porturile usb...ex un stick usb ...acesta functioneaza ok? fara sa conectati modemul usb ...windowsul (si calculatorul ) functioneaza bine oricat de mult l-ati lasa in priza?

Link spre comentariu

windowsul functioneaza ok,am bagat un stick usb,si merge pc,nu se mai stinge,sau ingheata imagine,draiverle sant toate instalate,numai cand conectez usb modemuristickurii atunci apare problem,am mai multe usb modemuri,cu toate face la fel.

Link spre comentariu

windowsul functioneaza ok,am bagat un stick usb,si merge pc,nu se mai stinge,sau ingheata imagine,draiverle sant toate instalate,numai cand conectez usb modemuristickurii atunci apare problem,am mai multe usb modemuri,cu toate face la fel.

spune exact ce placa de baza e ...si ce este conectat pe ea (memorii,tuner tv,placa video....)

poate asa o sa gasesti pe cineva care a avut aceeasi problema ...si poate iti va spune cum a rezolvat el....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări