bobo Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 b503=50k ohmi Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 In primul rand multumesc membrilor formului care m-au ajutat. In al 2-lea formului in sine. ca o ultima intrebare....daca ma duc in orice magazin de electronice si le zic sa-mi dea un potentiometru de valoarea indicata mai sus...e destul ? sau trebuie sa mai stiu anumite date/specificatii? (pe langa nr de pini evident) Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Tipul logaritmic sau liniar,valoare,nr de pini,mono sau stereo,mod de prindere.mergeti cu cel vechi la magazin si o sa gasiti. Editat Decembrie 1, 2014 de bobo Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Fiind aplicație audio, trebuie un potențiometru logaritmic de 50k Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 mda...se pare ca nu gasesc potentiometru ca cel pe care l-am dat jos. POATE CINEVA SA-MI DEA O ADRESA DE UNDE AS PUTEA SA CUMPAR? in craiova la magazinele de specialitate nu am gasit nimic. au doar un potentiometru precum cel de pe potentiometrul de frecventa a subului. acelasi cod doar ca are 7 pini (parca). pot sa-l folosesc pe acela?! adica sa ii leg doar pinii care se potrivesc? (idee cam tampita..dar astept raspsuns) Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Potențiometrul tău avea patru pini ? Că așa se vede din primele poze ? Ca ăsta, de exemplu, cu priză de compensare fiziologică: http://obrazki.elektroda.pl/5765708300_1345810732.jpg . Ar trebui să măsori rezistența între toți pinii, mai sunt și potențiometre la care al patrulea pin nu e conectat.Caz în care ar merge orice potențiometru logaritmic de 50k care se încadrează fizic acolo. Editat Decembrie 8, 2014 de validae Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Da. 4 pini avea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Da. 4 pini avea. pai are 4 da merge si cu trei perfect Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 pai are 4 da merge si cu trei perfect nu prea gasesc cu 3 in linie. si daca e sa gasesc, cum il bag? de la stanga? de la dreapta/ ce pin las liber? unde as putea sa gasesc cu 3? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 ai pm si pune o poza cu zona unde vine si vedem Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 multumesc de mesaj. din pacate nu pot sa mai urc poza astazi. p.s. ce gasesc pe site-ul trimis in mesaj...sunt doar cu 6 pini? ii tai pe cei din spate si las doar 3 in fata? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) ce gasesc pe site-ul trimis in mesaj...sunt doar cu 6 pini? ii tai pe cei din spate si las doar 3 in fata? pai vezi ca au si cu trei cum e asta alea sint duble tie iti trebuie ca aia din poza si cu 50K Editat Decembrie 9, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Decembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 pai vezi ca au si cu trei cum e asta alea sint duble tie iti trebuie ca aia din poza si cu 50K astea sunt mono. am inteles ca-mi trebuie stereo. ma insel? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 pai daca are 4 pini este tot mono stereo este cu 6 pini sau 5 pini Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Dacă al tău avea patru pini, nu avea cum să fie stereo. Dacă pui o poză de aproape, mai clară a porțiunii rezistive rămase de la potențiometrul original ne lămurim.Eu cred că acolo comanda volumului se face altfel, spune ce model e sistemul, e mai bine să-i vedem schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum