Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) Am o problema la un subwoofer pioneer sw-110. trebuie sa schimb potentiometrul. partea proasta e ca am ramas blocat. nu reusesc sa scot afara tija din buton. nu stiu daca e infiletata sau trebuie sa trag simplu de ea in afara. nu vreau sa-l rup/stric si sa-i fac in plus alte pagube. de aceea va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, legat de urmatorul pas. alta solutie in afara de cumparat unul compatibil, dezasamblat si asamblat inapoi pe ce a ramas din cel vechi nu reusesc sa-mi dau seama in momentul de fata. ca si soltuie. Editat Noiembrie 30, 2014 de Miki Spaga Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) Tragi mai tare de butonul de volum si desfaci si piulita . Editat Noiembrie 30, 2014 de Electronicserver Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 am gasit si eu manualul. se poate accesa de aici http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/50276/Pioneer_SW110S.html ...sa moara fapta..trag si cu patentul nu vrea sa iasa. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Tragi de buton sau de potentiometru? Daca tragi de potentiometru,nu e bine,tine piulita . Trage de butonul de volum pana il scoti,desfaci piulita si apoi iese usor potentiometrul(ce a mai ramas din el). Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 butonul e scos maxim in afara...nu reusesc sa-l fac sa iasa mai mult . sau nu stiu eu cum. potentiometrul in mom de fata e in stadiul asta. tu te referi la piulita ca fiind cea de metal ramas pe interior? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Da,ai scos piulita? http://www.alkatreszbolt.hu/szabalyozhato-ellenallas-potenciometer/pioneer-010-10503-222-szab-lyozhat-ellen-ll-s.html Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 nu. acum imi dau seama ce imi ziceai. ma chinui acum sa o scot. practic piulita care se vede este cea a potentiometrului nu? odata scoasa asa iese si tija banuiesc? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Da,piulita iese pe aceiasi parte cu butonul.Impinge putin potentiometrul sa scoti piulita mai usor. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Da,piulita iese pe aceiasi parte cu butonul.Impinge putin potentiometrul sa scoti piulita mai usor. eu mai am doar piulita care se vede in imagine. cea a potentiometrului din cate imi dau seama. imping in potentiometru si iese piulita...care?! ca trebuie sa iasa in afara cea de metal care se vede. si practic nu am cum sa imping in potentiometru. tu cand zici buton la care te referi? la cel de volum nu? nu vad cum poate sa iasa piulita aia metalica din poza in partea opusa (Spre exterior). Link spre comentariu
Vizitator Degetzica Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 La tine , se pare, din ce vad in poza, ca este o bucsa metalica prinsa in plastic . Pe o parte a plasticului ai potentiometrul , pe partea cealalta ai butonul si , sub el , piulita. Ai scos butonul ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 pune poza de pe fata , e vorba de butonul care vine pe tija potentiometrului pe fata Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) În poză se vede de fapt ce-a mai rămas din potențiometru văzut din spate.Întoarce panoul frontal pe care e montat axul potențiometrului și bagă ceva (o șurubelniță) sub buton și scoate butonul.Sub buton (care acum nu se vede) se află o piuliță ce fixează corpul potențiometrului de panoul frontal, aceea trebuie demontată. Editat Noiembrie 30, 2014 de validae Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 multumesc de ajutor. am reusit in final. intrebare....mai trebuie sa scot si piulita aia din interior ramasa? sau potentiometrul viitor intra direct in locul liber? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) Trebuie scoasă, ea s-a lipit acolo după înșurubarea ei pe potențiometrul original.Prima dată introduceți potențiometrul astfel ca axul să iasă prin gaură, apoi se înșurubează piulița. Editat Noiembrie 30, 2014 de validae Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 am reusit sa-l scot in final. merci de pontul cu surubelnita. avea ceva lipici pus in capat. vad ca era ceva albastru. posibil locktite...cum a zis cineva. intrebarea mea este...ce potentiometru puteti sa-mi recomandati? Singurul lucru scris pe el este B503. Idei sfaturi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum