Vizitator RusulRoman Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Saptamana trecuta a fost o problema la cei de la electrica si a intrat 380V . Mi-a ars aproape tot, dar care au putut fi reparate . Singura care nu a mers a fost masina de spalat daewoo dwd-m1041 . La celelalte electrocasnice a schimbat o singuranta . Oare masina de spalat nu are si ea o sigranta sau ceva ? Cei de la o firma de reparatii au spus ca e programatorul . As incerca sa o repar eu . Nu are defecte fizice, nu miroase a nimic, decat ca nu se alimenteaza, parca nu ar fi bagata in priza . Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Are siguranta dar e posibil sa nu fie doar ea defecta. Link spre comentariu
Vizitator RusulRoman Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Mi-o poti arata pe o placa de pe net ? Link spre comentariu
ipotexas Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Mi-o poti arata pe o placa de pe net ? Fuzibilul respectiv,daca exista, nu se afla pe placa ci in circuitul de alimentare a masinii de spalat si de obicei il vei gasi intr/o carcasa de plastic alb de forma unei tigari. Pe placa se arde de obicei sursa,la acest model cred ca e un LNK364 si rezistenta fuzibila din apropiere. Dar la un soc de 380V m/as mira ca microprocesorul sa se fi salvat Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 De obicei placile de la firma asta nu mai pot fi reparate si daca se defecteaza pe 230V.La 380 sansele cred ca sint zero. Link spre comentariu
ervinen Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Un electronist bun o poate repara, eventual ar putea testa placa inainte de a remedia sursa (care este facuta cu LNK364 intr-adevar). Din cate imi aduc aminte, sursa debiteaza doua tensiuni, 5V si 12V, care pot fi aplicate din exterior si vazut astfel starea placii. Secundarul chopperului este cu izolare galvanica, deci sunt sanse sa fi scapat placa doar cu sursa arsa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum