cristianvalentin Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Mai am si eu o intrebare daca se poate .. Daca cunosc frecventa la care lucreaza circuitul as putea determina aproximativ valoare inductantei cu pricina ? Ic care se ocupa de control este IC UC3845A . Din pdf-ul acestuia am inteles ca frecventa oscilatorului este data de Rc (legat intre pinul 4 si 8 )si Ct (care vine legat intre pinul 4 si GND) Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Vai, vai , vai ! Păi UC3845A poate fi folosit în mii de scheme cu mii de valori de inductanțe ! Valoarea unei inductanțe depinde de mulți factori , nu numai de frecvență . Nici cu schema în față nu poți estima cu aproximație bună valoarea unei anumite inductanțe - nu poți știi ce a urmărit proiectantul. Dacă e pentru sursa de care vorbeai mai sus , refă pur și simplu bobina cu aceeași sârmă - același diametru și aceeași lungime . Editat Decembrie 4, 2014 de UDAR 1 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Vai, vai , vai ! Păi UC3845A poate fi folosit în mii de scheme cu mii de valori de inductanțe ! Valoarea unei inductanțe depinde de mulți factori , nu numai de frecvență . Nici cu schema în față nu poți estima cu aproximație bună valoarea unei anumite inductanțe - nu poți știi ce a urmărit proiectantul. Dacă e pentru sursa de care vorbeai mai sus , refă pur și simplu bobina cu aceeași sârmă - același diametru și aceeași lungime . Daca nu am sarma cu acelasi diametru pot folosii alte diametre?Adica sa pun mai multe sarme mai subtiri pana imi rezulta curentul necesar ? Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Poți . Trebuie să obții aceeași secțiune . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum