Roland Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 Sunt si io un carpaci care vrea sa-si ajute un preten si nu se poate ,d-lor, pen'ca schema la amp RC 3220 o fi secret de stat; n-o are nime' chiar?! Am bantuit pe net si pe la cunoscuti si nu-i de gasit. O fi fost facuta din memorie? Va rog faceti o pomana si ajutati-ma. email: [email protected] Link spre comentariu
AerosouL Postat Noiembrie 22, 2004 Partajează Postat Noiembrie 22, 2004 Spune tot ce stii despre el... ca numa cu modelu' nu vrea sa iasa la iveala schema..Sau spune ce face sau ce nu face..ca sigur o sa se gaseasca pe aici cineva cere sa te ajute.. :wink: Daca moderatorul hotaraste sa stearga acest mesaj...k. :roll: Link spre comentariu
Roland Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2004 Spune tot ce stii despre el... ca numa cu modelu' nu vrea sa iasa la iveala schema..Sau spune ce face sau ce nu face..ca sigur o sa se gaseasca pe aici cineva cere sa te ajute.. :wink: Daca moderatorul hotaraste sa stearga acest mesaj...k. :roll:Uff, slava Domnului ca mai sunt si oameni de treaba in tara asta !Bun , e vb de un amp stereo alimentat diferential cu finali 2N3055 si un stufaris de cabluri si mufe nesigure;pre-ul se alim tot din aceeasi sursa.Problema e ca face pe nebunu - oscileaza pe joase la intervale regulate de 2s ,cu sau fara semnal, finalii se incing....si cam asta-i. Am masurat babeste aproape toate piesele si ,aparent, e totul in regula,doar daca n-o fi vreun tranzistor in strapungere secundara(se manifesta numai 'la cald'). Link spre comentariu
cri Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 Daca mai ai nevoie de schema te rog sa-mi spui. Banuiesc ca este cea din "miniturn" si eu o am. Adresa mea de e-mail este [email protected]. Link spre comentariu
Roland Postat Ianuarie 7, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 Da , mosule ,imi mai trebuie schema. Link spre comentariu
cri Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Scrie-ti adresa de e-mail sa o pot trimite. Pe forum este mai greu Link spre comentariu
Roland Postat Ianuarie 8, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Multumesc mult. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum