Vizitator mitel Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Am doua difuzoare auto de 50W reali fiecare si vreau sa le folosesc in camera. Au 4 cai, forma ovala , dimensiuni 16*26 cm . Care ar fi cele mai potrivite incinte pentru ele ?Daca ma poate ajuta cineva cu niste scheme( care sa contina marimile fetelor, tipul materialului folosit, etc.) pt. construirea acestor incinte. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Cele mai potrivite incinte pt ele este portbagajul de la masinaCa sa te poata ajuta cine trebuie ceva date despre ele,pe care dc le aveai presupun ca le puneai'Ovalele' de care vorbesti sunt pt auto,ma indoiesc ca ar iesi ceva din ele in bas reflex datorita parametrilor(nu mai zic dc sunt si de 'firma')Deci s-a cam exclus problema cu scheme si alteleAr merge daca nu ai ce face cu ele cutii inchise de 25-30l cu fonoabs cat mai mult,iar despre contructie nu-i prea mare lucru de zis :pal sau ce gasesti de 18-20mm ,o mufa si aracet(sau bizon) cu holtzsuruburi apoi daca iti place ce 'canta' te apuci si de finisajVolumul ,in caz ca poate nu stii =LxlxH si iti faci mai intai fata asa ochiometric si restul le distribuiEu zic ca e pierdere de timp,mai bine le pui unde le e locul(daca or avea vreunul) si te apuci de ceva serios ca e mult de munca si nu se merita Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Totusi, daca vrei sa le folosesti in camera, ai putea sa le faci o incitna inchisa.Dar sa nu te astepti la mult bas. Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 daca ai noroc, poate si iese ceva bun; am incercat si eu astfel de difuzoare cu rezultate mai mult sau mai putin multumitoareideea ar fi sa le faci incinte cat mai mari, pt ca au fost facute sa lucreze in portbagaj Link spre comentariu
Vizitator mitel Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 Mersi pt. sugestii ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum