Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte pt difuzoare auto de 50W ?

Vizitator mitel

Postări Recomandate

Vizitator mitel

Am doua difuzoare auto de 50W reali fiecare si vreau sa le folosesc in camera. Au 4 cai, forma ovala , dimensiuni 16*26 cm . Care ar fi cele mai potrivite incinte pentru ele ?Daca ma poate ajuta cineva cu niste scheme( care sa contina marimile fetelor, tipul materialului folosit, etc.) pt. construirea acestor incinte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• FIXVID

1

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cele mai potrivite incinte pt ele este portbagajul de la masinaCa sa te poata ajuta cine trebuie ceva date despre ele,pe care dc le aveai presupun ca le puneai'Ovalele' de care vorbesti sunt pt auto,ma indoiesc ca ar iesi ceva din ele in bas reflex datorita parametrilor(nu mai zic dc sunt si de 'firma')Deci s-a cam exclus problema cu scheme si alteleAr merge daca nu ai ce face cu ele cutii inchise de 25-30l cu fonoabs cat mai mult,iar despre contructie nu-i prea mare lucru de zis :pal sau ce gasesti de 18-20mm ,o mufa si aracet(sau bizon) cu holtzsuruburi apoi daca iti place ce 'canta' te apuci si de finisajVolumul ,in caz ca poate nu stii =LxlxH si iti faci mai intai fata asa ochiometric si restul le distribuiEu zic ca e pierdere de timp,mai bine le pui unde le e locul(daca or avea vreunul) si te apuci de ceva serios ca e mult de munca si nu se merita

Link spre comentariu

daca ai noroc, poate si iese ceva bun; am incercat si eu astfel de difuzoare cu rezultate mai mult sau mai putin multumitoareideea ar fi sa le faci incinte cat mai mari, pt ca au fost facute sa lucreze in portbagaj

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări