Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio scaner banda de aviatie

aeromania

Postări Recomandate

Multumesc celor interesati de acest subiect. Hai sa asteptam si link-ul promis de MARIAND cu schema cu tuner tv, nu de alta mie mi-au placut mai mult logicele decat rf (asta nu inseamna ca nu m-am jucat cu RC homemade).Oricum una din ele o incerc, doar vreau sa ii aud :rolleyes: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

13

• aeromania

9

• mariand

5

• yo9hrb

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este un fel de fludor lichid.Mai corect zis o suspensie formata dintr-un decapant necoroziv si 'pilitura' din aliajul de lipire.Se aplica manual sau cu ajutorul unor masti apoi se usuca.Daca incerci sa lipesti fara uscare din cauza evaporarii emulsiei aliajul de lipire va fi imprastiat pe tot cablajul.

Link spre comentariu

Este un fel de fludor lichid.Mai corect zis o suspensie formata dintr-un decapant necoroziv si 'pilitura' din aliajul de lipire.Se aplica manual sau cu ajutorul unor masti apoi se usuca.Daca incerci sa lipesti fara uscare din cauza evaporarii emulsiei aliajul de lipire va fi imprastiat pe tot cablajul.

Cei de rand au de unde sa gaseasca? :smt022

Iti dau un "clue". Intreaba-l pe userul @Sorteh. Daca gresesc, injura-ma copios :partyman:

Sa speram ca SORTEH se uita si pe acest topic si ne da un raspuns :prayer: .
Link spre comentariu

Cei de rand au de unde sa gaseasca? :smt022

Eu cumpar din Germania ca sunt mai ieftine si gama de produse este mult mai diversificata.Uita-te atent ca sigur gasesti si in tara.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări