Vizitator valentina Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Va rog din suflet sa-mi spune-ti care ar putea fi cauza.Va multumesc. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Releu defect,lipsa comanda releu. Trebuie verificata placa electronica. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 la whirlpool awo d43125 cu aceeasi manifestare a fost inlocuita cureaua pt ca masina spala iar la centrifugara avea tendinta sa intre in turatie si apoi incetinea brusc si asa ramanea.. la spalare cand motorul isi schimba sensul de rotatie se si auzea cum patina putin cureaua. in cazul dvs nu ma pot pronunta,nu am experienta in repararea masinilor automate,doar am relatat problema intampinata la masina personala in urma cu 3 ani. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Schimbati condensatorul liniar de 1uf/275v de pe modul si verificati si cond. electrolitici. Link spre comentariu
Vizitator valentina Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Multumesc baieti!Pentru moment am rezolvat-o!Va pup! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Poti sa ne spui si cum s-a rezolvat? Link spre comentariu
Vizitator valentina Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Am schimbat pompa de evacuare si am folosit un pic de WD-40 pe la contacte.Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum