bogdan_ Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Am primit de curand o pereche de boxe Unitra de 65W de la bunicul meu care nu le mai foloseste.Din pacate difuzoarele de bass sunt stricate. Nu prea stiu ce sa zic ca e stricat la ele. Situatia e cam asa: la volum mic, nu se aude nici urma de bass, la volum mare se aude, dar cam distorsionat. ceea ce mie mi se pare este ca bobina atinge magnetul. Membrana nu pare sa se miste in mod normal, ceva o blocheaza. Din ce mi sa spus, ampliful la care erau folosite a avut ceva probleme si scotea curent continuu pe iesiri.Bun, ce difuzoare pot pune eu in locul celor originale? Mai jos este o poza cu boxele. Eu vreau sa le folosesc la calculator in principiu si la mp3player. In viitor probabil ca va trebui sa schimb si mediile, unul dintre difuzoare are suspensia rupta partial.Si ce amplificator recomandati pt ele?Multumesc mult, si astept niste sfaturi. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Din ce mi sa spus, ampliful la care erau folosite a avut ceva probleme si scotea curent continuu pe iesiri.Din pacate asta poate insemna o bobina prajita.sau semi-prajita. Oricum ..difuzoarele sunt duse..Difuzoarele trebuie rebobinate sau schimbate. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 bobina nu e intrerupta, dar cred ca este cam topita. oricum, eu vreau sa le schimb.Dar nu stiu ce sa pun in loc. Ce imi recomanzi? Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 uitate in oferta la beyma pe hiend este 8br40 la pret destul de convenabil Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 si alte variante ce ar mai fi?cel recomandat vad ca nu este pe stoc. nu stiu ce sa zic in priviinta pretului, mi se pare cam mult de investit.Difuzorul original era de 40W, daca as folosi 8br40 care are 50W rms as putea da putere mai mare boxei? Link spre comentariu
Bogdantog Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 sau daca nu ai bani de un Beyma poti pune doua YDD 200 LPP Eu asa am facut cu doua RFT. Dumnezeu sa le odihneasca in pace ca bine mai sunau. LA MULTI ANI Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 cel recomandat vad ca nu este pe stoc. nu stiu ce sa zic in priviinta pretului, mi se pare cam mult de investit.la toate scrie ca nu este pe stoc, trebuie sa iei legatura cu vasile ca sa aflii daca sunt pe stocdaca zici ca sunt scumpe, orienteaza spre produse de calitate mai scazutaydd-urile acelea ar fi bunicele, dar iti dai seama ca nu se compara cu beymaevident ca ar creste puterea la care rezista boxa, puterea program la 8br40 este 100W; la unitrele tale cred ca era problema cand treceai deja de 40w Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 La seria Studio majoritatea reperelor sunt pe stoc :partyman: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 oki, pai dupa sexiune va fac o vizita!Mai trebuie modificat ceva la incinte/filtre dupa schimbarea difuzoarelor? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 domeniul audio nu e chiar partea mea forte, asa ca sper sa ma lamureasca cienva la ultima intrebare:trebuie modificat ceva la incinte pt a folosi noul difuzor?si ar mai fi una...ce putere rms as putea da boxei dupa schimbare fara a fi pericol de ardere? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 teoretic nu ar trebui schimbat nimic la filtruPuterea ar fi puterea basului + cam 20% Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 Si pentru medii ce recomanzi? Se pare ca nici alea nu stau chiar bine...sunt difuzoare de 4 inci.Multam pentru sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum