Vizitator OvidiuC Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Salut baieti,Sunt curios sa aflu daca este posibila conectarea unui controller extras dintr-un bec led E27 cu telecomanda poate fi atasat unui led strip. O sa postez si poza in curand cu componentele interne ale becului.Orice raspuns e de folos! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Va diferi din start tensiunea de lucru probabil.Nu ai spus câte leduri avea becul. Mai mult ca sigur va diferi și curentul consumat de banda led față de ledurile becului. Cred că va trebui umblat la sursa becului pentru adaptarea benzii cu leduri. Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Sunt unele becuri cu LEDuri + telecomanda care au si acumulator incorporat. Ar fi mai simplu - cred ca ai putea 'baga curent' in locul acumulatorului. Link spre comentariu
Vizitator OvidiuC Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Salut, Multumesc pentru raspunsuri, sorry de late reply am fost plecat si am avut si drumuri multe pe la RCA. Aaanyway, atasez mai jos si becul dezasamblat. Eu sunt mai mult curios daca se poate varianta aceasta nu alte variante dar multumesc de alternativa. Stiu ca mai sunt si alte optiuni dar din diverse motive (printre care si pura curiozitate) vreau sa merg pe calea aceasta. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Din poză se vede că becul tău folosește un singur led de 1W sau 3W, deci va putea alimenta doar un led, nu o bandă care are serii de câte trei leduri legate serie/paralel. Modificarea dorită de tine poate fi dificilă chiar pentru un electronist experimentat, eu nu recomand să intervii acolo.Poți folosi însă acel bec cu telecomandă eventual pentru a comanda și alte leduri (benzi chiar) preluând semnalul de comandă printr-un optotriac ce va comanda împreună cu un triac banda de leduri alimentată printr-un alimentator clasic (traf+punte).Asta e o variantă care mi-a venit în minte acum, pot fi multe altele, mai bune.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum