Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED 3D fara i/s

Vizitator neneadani

Postări Recomandate

Vizitator neneadani

Salut,

Am un tv LG, 42LX6500 cu sasiul LD03R. Acesta s-a defectat datorita unei pene de curent . Acum panoul nu are lumina  si nici sunet , dar raspunde la telecomanda si "butoane ". Led-urile din fata se aprind in ordinea corecta atunci cand iese din st.by . Am observant ca un anume FET nu primeste comanda pentru alimentarea  modulului LVDS.  Am inlocuit memoria 24c16 de langa micom cu una goala si cu multe altele ,dar chiar si fara aceasta nu se schimba nimic . Acum suspectez memoria flash IC101 (NAND04CW3B2DN6E),eticheta 520. 5509. 3.08 12 507 5 din placa de baza . Exista vreo posibilitate de a reface continutul acesteia sau vreo solutie de diagnosticare  fara vreo scula exotica ? Un programator as putea gasi, dar deocamdata nu am programul din memorie si nici nu stiu de unde sa-l cumpar . Orice informatie m-ar ajuta .

Editat de neneadani
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări