costel32 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 salut!am un tv clatronic sasiu tv2k care nu prinde nici un pos tv.am schimbat selector canale,procesor,jungla,bobina de langa jungla,dump-ul,filtrul fus.nimic, tot ce stie el face.tensiunea pe pinul vt selector este reglabila 0-30v atunci cand face cautare,pe pinul agc 4v.nu mai am idei si de asta apelez la oameni cu mai multa experienta ca mine.va multumesc! Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 tunerul se alimenteaza? ce tuner era si ce ati montat? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 (editat) Pe AV merge?!?! 5v este pe selector?!? Cele trei tranzistoare(Q101,102,103) ''comutatoare'' benzi sant ok Editat Noiembrie 28, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
costel32 Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Pe AV merge?!?! 5v este pe selector?!? Cele trei tranzistoare(Q101,102,103) ''comutatoare'' benzi sant ok pe av merge f bine,5v pe selector exista,tranzistoarele sunt ok tunerul se alimenteaza? ce tuner era si ce ati montat? tunerul se alimenteaza.am montat un tuner identic cu originalul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum