FIXVID Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 greu de comparat, ce ai enumerat ultima oara sunt difuri pro concepute pt fullrange si satelitipe post de subwoofer nu se descurca bine deloc, incomparabil de prost fata de pioneer Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 Cu C12-300MB ai putea avea ceva sanse, dar nu se va descurca pe subbas; totusi pe bas o sa sune cum trebuie.HP-12S poti s-al uiti. Ala, daca te uiti putin la parametrii o sa vezi ca e pt satelit, deci nu ai ce cauta cu el intr-un subwoofer.Profesionale ar fi ceva gen WPU1208, dar cum nu se mai aduce nimic...slabe sanse.Uita-te in oferta lui Vasile la ceva Beyma seria studio, s-ar putea sa ai sanse...sau la difuzoare hi-fi. Dar tot asa de bine s-ar putea sa treci destul de mult de pretul celoralte. Link spre comentariu
Vizitator Carmaz Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 Ma mergi pe Pioneer eu am un 306C in casa si mi se infunda urechile cu statia aproape de minim si winampul la 15%, cred ca ti-am dat cam tarziu mesajul :P Edit by Adircf: Cred ca stii ce ai de facut daca ai citit regulamentul Link spre comentariu
andreius Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 Si difuzoarele de casa sunt bune la bass dar la noi nu prea gasesi de firma. Daca s-ar importa ceva DLS,Vifa,Perless de casa ai avea de unde sa alegi din seriile entry.Si inca ceva Pioneer face majoritatea suburilor in Mexic,nu in China :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum