Vizitator Gnraloo Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Salutare, As incepe prin a spune ca nu sunt electronist ci doar amator hi-fi. Am un amplificator Onkyo Integra A-8450 care functioneaza multumitor acum dar nu atat de bine ca in prima lui tinerete. Mai exact: - canalul stanga se aude mai incet decat dreapta pe toate intrarile, cu exceptia modului CD-Direct cand situatia se inverseaza - se percepe o diferenta de tonalitate intre canale - stanga (cel slab) distorsioneaza la volume mai mici decat dreapta in orice mod Am auzit ca s-ar putea sa fie de la condensatori, nu sunt in masura sa imi dau cu parerea. De aceea as avea nevoie de un electronist BUN (in Bucuresti) care sa se incumete sa il faca sa sune ca atunci cand era nou, pe cat posibil, folosind piese de calitate. Probabil costul interventiei va ajunge la valoarea unui amplif similar second-hand dar eu vreau sa il reconditionez pe asta, ii stiu potentialul si imi place. Ce i-am facut eu pana acum: - curatat potentiometre si selectoare cu spray - problemele de mai sus nu s-au rezolvat dar nu asta era scopul principal - am observat schimbarea finalilor si a celor de atac (sper sa nu gresesc, tranzistorii mai mici) in felul urmator: originalii erau 2SA1493 / 2SC3857, inlocuiti cu 2SA1295 / 2SC3264 marca SKN; lipiturile par bine facute, deci cine a facut-o cred ca stia ce face Astept recomandari. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Daca doresti finali de foarte buna calitate (MJL4302A si MJL4281A) 230W si 35Mhz, imi lasi un PM. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Din descriere sînt două probleme: prima cu cond electrolitici uscaţi sau alteraţi inegal pe cele două canale şi a doua cu reglajul etajului final după schimbarea trz finali şi ceilalţi, posibil să mai fie şi alte surprize mai mici. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Si eu am la al meu (acelasi model) o problema minora la balans.cand dau spre canalul stanga trebuie sa misc putin deel sa se auda normal...dar oricum nu ma prea deranjeaza pentru ca il tin doar pe cd direct. Daca va fi ceva ....il voi schimba...in nici un caz nu voi mai pansa cu ulei de mecanisme fine... (spray-ul de contacte nu e bun ...dupa parerea mea). Link spre comentariu
Vizitator Cosmin2000 Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Salutare, De aceea as avea nevoie de un electronist BUN (in Bucuresti) care sa se incumete sa il faca sa sune ca atunci cand era nou, pe cat posibil, folosind piese de calitate. Multumesc. Salut! Îți recomand cu cădură userul brainsmartman de pe forumul audioweb.ro. Toate cele bune și succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum