Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare la trafuri

Chiriac Dragos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Chiriac Dragos

21

• validae

4

• UDAR

3

• xragon

3

Top autori în acest subiect

Ți s-a cerut ( post #29) să pui textul original . N-ai făcut-o , deci nu e corect să comentezi . Cu siguranță sunt colegi care știu rusa . Eu nu o știu dar sigur m-aș descurca să traduc , cu uneletele pe care acum le avem la dispoziție , dacă aș avea textul original.

PS Nu văd legătura cu titlul topicului , dar asta e altă mâncare de pește .

Link spre comentariu

am asociat si continutul titlului cu continutul topicului si dat fiind sa nu mai fac alt topic , am zis ca ma folosesc de el pana la maxim , ca in acest topic vreau sa aflu si daca sunt bune trafurile de acasa cele choper sau altele ca sa nu mai cumpar si daca tot se discuta despre kastan ( vumetru ) am zis sa intreb si ce face potu acela , daca tot este unul singur ...

27,41 Выводы резистивного делителя среднего уровня Editat de Chiriac Dragos
Link spre comentariu

Despre trafuri ți s-a răspuns , din câte am observat , deci puteai deschide subiect nou . Paranteză : Cineva care vede ”Întrebare la  trafuri ” s-ar putea să zică - nu mă interesează.  În fine , nu asta e marea problemă . Marea problemă este că totuși nu ai postat textul original. Nu e productiv ( și nici politicos ) să aștepți să-l căutăm noi pe Google... 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări