Chiriac Dragos Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 deci sa fie mean level resume resistive divisor average middle level ? pai asa inteleg ca tot sensibilitatea semnalului se regleaza si nu luminozitatea Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 sa inteleg ca nu sti nimeni rusa ? Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Ți s-a cerut ( post #29) să pui textul original . N-ai făcut-o , deci nu e corect să comentezi . Cu siguranță sunt colegi care știu rusa . Eu nu o știu dar sigur m-aș descurca să traduc , cu uneletele pe care acum le avem la dispoziție , dacă aș avea textul original. PS Nu văd legătura cu titlul topicului , dar asta e altă mâncare de pește . Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) am asociat si continutul titlului cu continutul topicului si dat fiind sa nu mai fac alt topic , am zis ca ma folosesc de el pana la maxim , ca in acest topic vreau sa aflu si daca sunt bune trafurile de acasa cele choper sau altele ca sa nu mai cumpar si daca tot se discuta despre kastan ( vumetru ) am zis sa intreb si ce face potu acela , daca tot este unul singur ... 27,41 Выводы резистивного делителя среднего уровня Editat Decembrie 6, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Despre trafuri ți s-a răspuns , din câte am observat , deci puteai deschide subiect nou . Paranteză : Cineva care vede ”Întrebare la trafuri ” s-ar putea să zică - nu mă interesează. În fine , nu asta e marea problemă . Marea problemă este că totuși nu ai postat textul original. Nu e productiv ( și nici politicos ) să aștepți să-l căutăm noi pe Google... Editat Decembrie 6, 2014 de UDAR Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 27,41 Выводы резистивного делителя среднего уровня este textul original domnule udar , si da ,l-am scris Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Traducerea ( aproximativă ) este : Pin divizor rezistiv ( pentru ) valoarea medie. Unde l-ai scris , scuză-mă . Eu nu-l găsesc. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 deci sa fie mean level resume resistive divisor average middle level ? daca scrie in engleza inseamna ca nu se poate citi ? intreb si eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum