Chiriac Dragos Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 am 2 module de circuit , acum pentru alimentare imi trebuiesc urmatoarele valori 25v-6v-2X16v- totul cu 1 amper pe ramura cineva imi zicea sa cumpar mai multe trafuri si respectivele valori , dar eu vroiam sa cumpar unul singur de 35v pe 1a , dar folosind atatea ramuri de circuit curentul nu va mai vi acelasi , sa iau un traf de curent mai mare sau sa pun pe cineva de pe forum sa faca un traf cu valorile acestea intr-un singur traf? voi ce ziceti , dati-mi un sfat ! Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Exprimarea dumneavoastra este destul de ambigua.Aveti nevoie de un transformator care sa dea 25V, 6V, 2x16v alternativ sau acestea sunt tensiunile in c.c. pentru cele doua module? Daca fiecare tensiune de alimentare (25V, 6v, 2X16v) "necesita" curent de 1A atunci nu aveti ce face cu un transformator 35V/1A, curentul necesar va fi de minim 3A(daca nu cumva 4A, nu inteleg ce e cu "2x16V, este vorba de +/-16V sau?) si veti arde bobinajul transformatorului folosind un traf. de 35V/1A. Ar fi nevoie de mai multe detalii. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 pai toate tensiunile acestea , toate ramurile sa aibe 1a , in c.a. un modul este un circuit imprimat , iar al doilea modul este un vumetru vfd kashtan 1 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Vu-metrul de la Kashtan nu consumă aşa de mult, ptr filament e suficient un curent de maxim 0,5A ptr secundarul de 6Vca, iar ptr tensiunea anodică maxim 0,25A ptr secundarul de 25Vca (mai bine să aibă şi o priză la 20Vca). Nici pe alimentarea circuitelor integrate nu e mare consumul, secundarul de 2x15Vca la 0,25A e suficient. Evident că dacă se mai alimentează şi altceva din acel secundar, curentul asigurat trebuie mărit în consecinţă...........De ce am impresia că s-a mai discutat subiectul ăsta? Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 da s-a mai discutat de un user care mi-a dat schema si ceva detalii , dar nu mai raspunde , sa ma ajute , el zicea ca fiecare ramura de secundar trebuie sa aiba 500ma , fiind incepator pun multe intrebari , si la majoritatea nu imi raspunde , am crezut ca voi intelege Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Ne poţii spune ce va alimeta fiecare ramură? Poate că nu ai nevoie de 1A pe fiecare sau poate ai nevoie de mai mult. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 (editat) uitati schema host image Editat Noiembrie 28, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 mi sa zis sa am 2-3 volti masurati in gol ca atunci cand il pun in circuit sa am valoarea precizata Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 are cineva datasheetul integratului rusesc kp1534 ? nu stiu ce rol are potentiomentrul care duce la pinul 27 Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 are cineva datasheetul integratului rusesc kp1534 ? nu stiu ce rol are potentiomentrul care duce la pinul 27 Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 are cineva datasheetul integratului rusesc kp1534 ? nu stiu ce rol are potentiomentrul care duce la pinul 27 probabil ca este vorba de modificarea luminozitatii afisajului comandat.... http://tec.org.ru/publ/spravochnik/mikroskhemy/mikroskhemy_serii_kr1534/6-1-0-15 Link spre comentariu
Mircel Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 are cineva datasheetul integratului rusesc kp1534 Ce-i aici: http://tec.org.ru/board/is_upravlenija_indikaciej/kr1534pp1/273-1-0-2601 te ajută? Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) la pinul 27 zice in felul urmator : Conclusions resistive divider average asta insemnand ca acest divizor regleaza sensiblitatea la peak ? image upload free Editat Noiembrie 30, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 am gasit prin casa un traf choper dar nu stiu sa aflu primarul si secundarele acestuia , primul pas am pus multimetru pe continuitate , apoi am vrut sa masor rezistentele , primele valori sunt cele de jos , apoi am reluat masuratoare sa fiu sigur ca acele sunt valorile si surpriza , erau mult mai mari decat cele initiale , imi explicati si mie de ce ? how to screen capture Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Valorile erau mai mari pentrucă undeva ai greșit.Da cu tracul asta ce vrei sa faci?Sa il alimentezi la 220V?Ca nu se poate așa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum