mishen 1978 Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Buna ziua tuturor ! am rugaminte la cei care cunosc cum pot schimba parola de la yahoo maill.Multumesc anticipat! si inca ceva mi sa-u sters maill-urile pe ultimile 3 luni se mai pot recupera( au fost..sters de cineva de pe alt pc) Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Intri in contul tau de yahoo, selectezi optiunea "Account info" in fereastra din coltul dreapta sus al ecranului, iar in fereastra "Account information" ai facilitatea de a schimba parola cu "Change password". Ai grija sa folosesti si caractere speciale in parola. Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Multumesc ! am schimbat parola, yahoo ma trimis obligat spre chenge parola ..nu inteleg ce se inampalt cu maill-urile ..este vb de vreun virus..o sa vad daca se mai sterg ..am sa revin Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 buna ziua ! am revenit la prolema cu maill-uril care nu mai existau pana la o anumita data ,,ca idee erau sterse pe sa zic cam 3 lun..am cam cc 4000 mailuri..i cum se poate si acum dupa ce am schimbat si parola sa reapara mailurile dupa 5 zile in care nu mai existau pur si simplu are cineva o explicatie la asa ceva..multumesc! mentionez ca nu ai intrat nimeni pe laptopul meu dect eu.. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 2, 2014 Administratori Partajează Postat Decembrie 2, 2014 fa-ti cont la gmail, yahoo e depasit... Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Primesc mail-uri (yahoo) cu diferite oferte si acolo unde spune ca ma pot dezabona, link-ul respectiv nu-i activ. Se poate face ceva in acest caz? Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Probabil sunt email-uri de tip spam de la care nu te poti dezabona (link-ul este fals dar exista, cu scopul ca Yahoo sa creada ca este email cu reclama solicitata). La Yahoo este deasupra email-ului un buton "Report Spam", care muta mesajul la spam. Undeva la setari se poate adauga expeditorul la un blacklist, la "Blocked Addresses", dupa care toate email-urile ulterioare de la acea adresa de email vor fi ignorate. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum