1987 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Salut Am nevoie de ajutorul cuiva care se pricepe si se baga la o reparatie mai complexa, am un control board de la un monitor dell u2311h board-ul s-a rupt fix cum se vede in poze, separat nu l-am gasit si am zis ca poate s-o pricepe careva sa refaca boardul si sa lipeasca si ribbon cable la loc. Daca nu se poate repara macar sa-mi puteti spune care mai este compatibil sau unde pot gasi modelul asta, am cautat pe net dar nimic concret, poate o avea careva pe acasa, multumesc anticipat. aici sunt pozele : in stanga fix la canal este rupt. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Pe cuvantul meu daca vad vreo poza....... Link spre comentariu
1987 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Aveti dreptate, am plecat in fuga si am uitat sa pun link-uri, aici sunt pozele :(, imi cer scuze. http://imgur.com/ObXOMFP,rxtWaYF Link spre comentariu
1987 Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 nimeniiiiiiiii?!?!?! Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Nu este placa multi-strat? :La o "prima strigare" asa ar parea..... Link spre comentariu
1987 Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin multistrat, am cautat modelul pe net dar nu-l gasesc pe nicaieri. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Placa multi strat adica placa dublu placata (cu trasee de cupru bineinteles) si cu trecere cablaj prin gauri. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 La o privire putin mai atenta as zice ca nu este multistrat (pentru cateva trasee nu cred ca s-a folosit asa ceva....) . @1987, daca nu gasesti pe cineva sa te ajute cu lipirea te pot ajuta eu, dezavantajul este ca sunt departe de tine si va trebui sa trimiti placa prin posta. Link spre comentariu
1987 Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Trimit prin posta oricand, nu este problema, va rog frumos sa-mi lasati adresa in pm si luni la prima ora l-am trimis, va multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Ok, va trimit in seara asta adresa in PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum