Faker Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 E asa greu sa dai o fuga pana la un Praktiker sau OBI? gasesti acolo oberfreze vate vrei. Nu trebuie sa o iei neaparat de pe net. Imi pare ca si la Metro am vazut ceva mai lowcost Link spre comentariu
Vizitator Michelle Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) E asa greu sa cumperi de pe net? Alegi produsul,completezi datele si astepti curierul. Da, si asta e drept...poate exagerez eu...Doar ca vreau sa ma gandesc bine din inainte la toate detaliile...nah...poate ii o chestie a femeilor... : ) (sau doar a mea!!). Si cand am vrut sa cumpar un telefon nou am stat o luna sa ma gandesc pe care sa il aleg, de unde sa il cumpar etc etc. Vreau sa ma informez bine inainte..In fine...fiecare cu fixatiile lui nu-i asa? Editat Decembrie 1, 2014 de Michelle Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 In felul asta o sa treaca si Craciunul da` si Anul Nou! Grig Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Ok,te-ai hotarat pentru o freza? Iti caut pe net care-i cea mai cea pentru bugetul alocat. Intr-o postare anterioara am pus doua linkuri cu ce am eu in atelier. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) D-lor, nu credeti ca trecut ziua sotului? poate ca d-na , acum o sa-i cumpere ceva de Paste...si cred ca daca intreba Ion sau Gheorghe, ce sa-i cumpere sotiei, nu-i raspundea nimeni. De altfel, Beatles nu a avut nici o piesa "Gheorghe, my (ma) belle M..."... Editat Decembrie 9, 2014 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Totusi am vrea sa stim daca pana la urma i-ati facut sotului vreun cadou1 Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Sigur nu aveti acelasi sex ca sotul ? Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Asta am banuit si eu. Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Nts, nts, nts...ce oameni rai, dom'le..... Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Bine ca esti dumneata frumos,destept si devreme acasa Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Bine ca esti dumneata frumos,destept si devreme acasa Bine ca nu-i sotul lui Michelle! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Macar pt. cat efort a depus pt.sotul de nota 10+, Michelle (ii place sa asculte muzica buna), primeste o dedicatie : Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Cred ca se va bucura , ultima postare din topic e din 19 decembrie anul de gratie 2014 ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Eu cred ca au divortat! Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Cu atat mai mult ... clonele au simt artistic ! ( mai ales dupa ce dispar ... ultima activitate , 3 decembrie ... ) . Editat Aprilie 29, 2015 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum