Vizitator Michelle Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Se aproprie Crăciunul și soțul meu este un pasionat de meșteșugărit. Îmi puteți da idei ce anume sa îi cumpăr soțului de Crăciun? Deocamdată are în atelier un strung, un polizor, fierăstraie, două mașini de găurit, o mașină de șlefuit și mai multe unelte la care nu le știu numele. Pentru el este doar o pasiune, nu face bani cu ele, a văzut de la tatăl său de când era mic copil și i-a plăcut de mic...Tatăl lui îl lua mereu cu el la el în atelier și îi arăta cum funcționează toate utilajele. Pentru el orice utilaj nou l-ar face fericit, nu cred că ar putea să spună că un anumit utilaj nu îi stârnește interesul...Dar nu știu ce să aleg. Aveți sugestii? Deci m-ar interesa un utilaj potrivit unui pasionat. A mai făcut și mobilă pentru casă el. Îi place mult să facă mobilier. A ieșit foarte frumos, are talent. Dați-mi vă rog niște idei, poate niște unelte deosebite pentru fabricat mobilier. Apoi eu am să mă interesez să văd dacă are deja utilajul respectiv în atelier sau nu. Merci mult! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Un set de dalti " de firma " ? ... Link spre comentariu
Vizitator Michelle Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Are deja niște dălți el dar poate niște dălți în plus nu ar fi rău...Ție ce ți-ar plăcea să primești cadou de Crăciun? ...sau toți cei care citesc acest post ce v-ar plăcea să primiți cadou? Chiar și unul scump fiind...Poate ce vă place vouă ar putea să îi placă și lui. Vreau anul ăsta să îi fac un cadou mai special pentru că și el mi-a făcut un cadou deosebit de ziua mea. Chiar dacă poate am să îi cumpăr ceva second hand, nu nou, dar oricum vreau să fie ceva care să îl impresioneze în mod plăcut. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Greu de spus ... Eu lucrez mai mult electronica . Si mi - am cam facut " plinul " ... Ce mi - as dori valoreaza mult mai mult decat un cadou ( ma rog , ar trebui definita o suma ... ) . In mod normal , cred ca ar trebui sa aduci pe departe vorba despre pasiune , poate afli ceva relevant . Sau recomanda sotului sa faca cont pe Elforum , poate posteaza chiar el ce si - ar dori ... Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Fa cateva poze prin atelier,dulapuri....cu lemnul ma mai ocup si eu si cred ca-ti pot da ceva indrumari. Link spre comentariu
Faker Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Daca-i place sa lucreze cu lemnul, cumpara-i o oberfreza. Asta in caz ca nu are deja una. Link spre comentariu
rimache Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Te-ai gandit la un buget? Link spre comentariu
TITI Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Daca spuneti ca a facut mobila , am eu asa o banuiala ca alucrat cu PAL (dar ma rog poate e doar o banuiala). Poate vrea sa trea ca la nivelul urmator sa sa vada daca nu poate mesteri ceva si din lemn. Astfel daca nu are deja , la-ti putea face fericit cu o masina de rindeluit . Deci mi-as dori si eu asa sotie. Nu ca acuma nu vreau sa fiu rautacios si a mea ma intelege dar nu i-au venit asemenea idei. Strung mi-am luat si eu si imi doresc acuma si o freza pentru metale dar imi e ca daca o iau si pe asta sa nu dorm pe pres.... Oricum de laudat "un astfel de mos". Foarte buna si ideia cu oberfreza . Editat Noiembrie 26, 2014 de TITI Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Citi bani sint disponibili? Apoi se pot face planuri. Grig Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 asta? 1 Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Poti sa-i cumperi un compresor si un pistol de suflat. (pentru vopsiri, lacuiri si diverse alte aplicatii) Investitia nu e mare, iar unui pasionat de timplarie ii va fi foarte util. Sfatul meu e ca alegerea "sculei", indiferent care ar fi ea, sa o faca un alt meserias, un prieten priceput in domeniu. De exemplu un pistol de suflat poate fi foarte bun sau foarte rau...Numai cineva care se pricepe va putea sa le deosebeasca. Daca nu te pricepi (nu stiu), roaga pe cineva care se pricepe sa aleaga modelul. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 votez pt cadoul propus de knauf75 , pentru restul exista Mastercard Link spre comentariu
danpin Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Michelle, intrati pe niste site-uri on-line (magazine on-line) de "scule si unelte" vedeti ce produse sunt, comparati cu ce are sotul prin atelier, pe site veti vedea si preturi, gasiti si explicatii la produsul respectiv, poate ceva recenzii din partea celor care au cumparat produsul respectiv... Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) https://www.google.ro/search?q=carpenter+tools+list+with+pictures&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_Tt2VLjqMMLYaoH-gtgO&ved=0CB4QsAQ rasfoiti pe aici,poate va vine vreo idee Editat Noiembrie 26, 2014 de knauf75 Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Cea mai potrivita ar fi o freza de canal, pentru cant de PVC, evident daca nu poseda deja. Probabil nu poate acum pune acel tip de cant, poate pune doar ABS/melamina, si s-ar bucura... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum