Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

jvc cv14e

Vizitator vasilepop

Postări Recomandate

Vizitator vasilepop

daca poate cineva sa ma ajute cu o schema de tv jvc cv 14e va rog.cu tda 8174 in baleiaj vertical.Tv are imaginea ingustata si nu am dupa ce sa verific.Am inlocuit electrlitici si ci .Nimic ,totasa merge.Nu stiu ce tensiuni ar trebui sa fie pi ci sa pot gasi defectul.Daca ma poate ajuta cinva ,Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• bigbrother

1

• dan-a2

1

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vasilepop

daca poate cineva sa ma ajute cu o schema de tv jvc cv 14e va rog.cu tda 8174 in baleiaj vertical.Tv are imaginea ingustata si nu am dupa ce sa verific.Am inlocuit electrlitici si ci .Nimic ,totasa merge.Nu stiu ce tensiuni ar trebui sa fie pi ci sa pot gasi defectul.Daca ma poate ajuta cinva ,Multumesc

nu am telecomanda dar imaginea e deformta se vede partea de jos si de sus ir la mijloc nu se cunoste nimic.Daca ar fi 16/9 imaginea ar fj normala

nu e 16 /9 pentru ca imaginea e deformta 

nu e ak30  

Link spre comentariu
Vizitator vasilepop

l-am ars eu .Defectul e acelasi rastru ingustat 60/100 cu ambele.Imaginea se vede partea de sus si de jos iar mijlocul e foarte comprimat ca o linie .

http://elektrotanya.com/jvc_c-vt21ek_c-y21ek_c-vt14ekb_cc-vt14ekw_c-14ekb_c-v14ekw.pdf/download.htmlC-V14E, C-V21E, C-VT14E, C-VT21E Aici am gasit schema .Nu inteleg de ce pe pinul 2 am 30,9v daca alimentarea lui este prin dioda si este 25,5v.pe pin11 am 6,6 si pe5 am 4,8celelalte sunt conform schemei ,ele 3 avind 5v in plus.Din service nu se poate regla.Daca ma pote ajuta cineva v-a rog ca m-am blocat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări