Vizitator mariush29 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 salut am leconul asta si nu mai incalzeste ce trebuie sa fac Link spre comentariu
Mircel Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 salut am leconul asta si nu mai incalzeste ce trebuie sa fac Tu ce ai făcut până să scrii aici? Ai măsurat cablul? Ai verificat întrerupătorul? Rezistența electrică de încălzire mai are continuitate? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Dacă nu mă înşel, în acel ''întrerupător'' e de fapt un microcontact care şuntează o diodă 1N4007, rezistenţa fiind alimentată în mod normal prin ea, deci la o tensiune mai mică şi cu 220V prin apăsarea ''întrerupătorului''. Cel puţin aşa e la al meu. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 chiar ma intrebam cum de se incalzeste asa repede rezistenta la apasarea butonului(intrerupatorului) timp de cateva secunde. practic rezistenta este permanent alimentata prin acea dioda iar cand se doreste incalzirea brusca se sunteaza dioda prin apasarea butonului. am redus puterea unui letcon cu o dioda serie cu rezistenta montata in stecher. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum